wwe123 0 ارسال شده در تیر 17، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 17، 1393 با سلام خدمت دوستان . امروز دو عدد پی اس دی براتون آوردم که خودم طراحی کردم و تعریفی نداره . گفتم شاید بعضیا خوششون بیاد . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ------------------ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در تیر 17، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 17، 1393 بهتره دمو از پی اس دی ها قرار بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,784 ارسال شده در تیر 17، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 17، 1393 با سلام خدمت دوستان . امروز دو عدد پی اس دی براتون آوردم که خودم طراحی کردم و تعریفی نداره . گفتم شاید بعضیا خوششون بیاد . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام دوست عزیز دمو این قالب هارا حتما قرار دهید. راستی پست شما به موضوع مربوط انتقال یافت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wwe123 0 ارسال شده در تیر 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1393 دمو ها اضافه شدند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
danial 0 ارسال شده در تیر 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1393 یه خورده از نظر رنگ بندی و طراحیش ضعیفه..میشه گفتش که حدودایی هر psd به قیمت 10.20 تومن هستش... باید گرافیکش بهتر باشه..اما برای شروع عالی هستش و خوب..میتونی بیشتر و بهتر پیشرفت کنی داداش گلم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matori73 3 ارسال شده در تیر 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 31، 1393 سادگی یک حسن و و امتیاز محسوب میشه ! برای شروع، نباید گفت بدک نیستن، باید گفت خیلی هم عالی هستن هرچند باز هم میتونید روی هر دو کار کنید، خسته نباشید ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در تیر 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 31، 1393 عالیه پی اس دی دومی روی قالب سایت من بکار رفته میتونید کد شده اینو هم نگاه کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1393 پی اس دی یک قالب عاشقانه هم من طراحی کردم قالب ساده ای هست ولی از نظر من قالب باید ساده باشه میتونید از لینک زیر دانلود کنید و دمو اونو ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1393 عالیه فقط روی پترن ها و بک گراندها بیشتر کار کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1393 اون که بله ولی این به کد تبدیل بشه کلی فرق میکنه طراحیش قشنگ تر هم میشه تازه چون طراحی قالب ایده میخواد وگرنه هر کسی میتونه طراحی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tour kish 0 ارسال شده در خرداد 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1394 دانلود کردم دادا. مرسی:116: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده