tiger2 185 ارسال شده در شهریور 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 1393 سلام اسکریپت تبلیغات برای وب سایت که به زبان فارسی باشه کسی سراغ داره ؟ برای مدیریت تبلیغات چه طور ؟ به نظر شما با whmcs خوبه این سیستم راه اندای بشه ؟ نظر شما چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 29، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 1393 سلام اسکریپت تبلیغات برای وب سایت که به زبان فارسی باشه کسی سراغ داره ؟ برای مدیریت تبلیغات چه طور ؟ به نظر شما با whmcs خوبه این سیستم راه اندای بشه ؟ نظر شما چیه ؟ سلام این به کارت نمیاد دوست من ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در شهریور 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 1393 سلام این به کارت نمیاد دوست من ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام اینو استفاده کردم ، میخوام مجموعه ای از اسکریپت های تبلیغاتی داشته باشم . مثلا کلیکی ، بنری ، پاپ آپ بازدید ساز و..... و اینکه یک اسکریپت هم برای مدیریت تبلیغات داشته باشم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در شهریور 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 30، 1393 سلام اینو استفاده کردم ، میخوام مجموعه ای از اسکریپت های تبلیغاتی داشته باشم . مثلا کلیکی ، بنری ، پاپ آپ بازدید ساز و.....و اینکه یک اسکریپت هم برای مدیریت تبلیغات داشته باشم . آره whmcs اوکی کن خیلی بهتره که هم درگاه داشته باشی و هم بتونی همه کار کنی:107: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 آره whmcs اوکی کن خیلی بهتره که هم درگاه داشته باشی و هم بتونی همه کار کنی:107: فقط یه مشکل دارم . نسخه نال شده اش رو گرفتم اما روی سابدامین که میزنم ارور میده . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 دوست عزیز کلا توی سایت ها نسخه نال شده هست دوست عزیز با هیچ ساب دامینی مشکلی نداره ول یاینکه من خودم جز مدیران همین اسکریپت تو انجمن تخصصیش بودم و کار کردم نه مشکلی نیست:47: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 دوست عزیز کلا توی سایت ها نسخه نال شده هست دوست عزیز با هیچ ساب دامینی مشکلی نداره ول یاینکه من خودم جز مدیران همین اسکریپت تو انجمن تخصصیش بودم و کار کردم نه مشکلی نیست:47: بله میدونم . خودم دفعه اول که نصب کردم اسکریپت بالا اومد اما الان که می خوام نصب کنم مشکل داره و میزنه under maintrance (بعد از نصب) لطفا راهنمایی کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 در تاپیکی دیگه جواس وال شما رو دادم مشخصات پ خ کنید تا واستون نصب کنم:108: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده