AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 سلام دوستان کسی افزونه درگاه پرداخت واسه کلاسی پرس رو داره؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moochjoon 3 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 کلاسی پرس قالب نیست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 کلاسی پرس قالب نیست ؟ اره قالبه و واسه پرداخت افزونه جداگانه داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 سلامدوستان کسی افزونه درگاه پرداخت واسه کلاسی پرس رو داره؟؟ سلام و درود از چه درگاه واسط پرداختی استفاده میکنید ؟! بهتون پیشنهاد میکنم از درگاه واسط پرداخت نکست پی استفاده کنید ، سپس ثبت نام و فعال سازی کنید ، بعد از انجام این مراحل علاوه بر امکانات حرفه ای و پشتیبانی عالی ، برای هر اسکریپتی که نیاز داشته باشید به رایگان برای شما افزونه را طراحی میکند با احترام موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 سلام و درود از چه درگاه واسط پرداختی استفاده میکنید ؟! بهتون پیشنهاد میکنم از درگاه واسط پرداخت نکست پی استفاده کنید ، سپس ثبت نام و فعال سازی کنید ، بعد از انجام این مراحل علاوه بر امکانات حرفه ای و پشتیبانی عالی ، برای هر اسکریپتی که نیاز داشته باشید به رایگان برای شما افزونه را طراحی میکند با احترام موفق باشید. از بین درگاه های واسط چون پردانو افزونه کلاسی پرس رو رایگان قرار داده بود ازهمون استفاده کردم ولی امروز که نصب کردم به درگاه وصل نمیشد با برنامه نویسش که صحبت کردم بعداز بررسی گقتن مشکل در ارتباط باسرور پردانو هستش افزونه کلاسی پرس درگاه های وسط دیگه هم همشون فروشی ان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 از بین درگاه های واسط چون پردانو افزونه کلاسی پرس رو رایگان قرار داده بود ازهمون استفاده کردم ولی امروز که نصب کردم به درگاه وصل نمیشد با برنامه نویسش که صحبت کردم بعداز بررسی گقتن مشکل در ارتباط باسرور پردانو هستشافزونه کلاسی پرس درگاه های وسط دیگه هم همشون فروشی ان درود افزونه های کلاسی پرس معمولا نایاب هستند و بصورت رایگان قبلا تو ارین پال بود الان رو دقیق نمی دونم که هس یا نیس اما میتونید از این بخش خرید کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.etedal 17 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moochjoon 3 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 اره قالبه و واسه پرداخت افزونه جداگانه داره دقیقا چ افزونه ای میخوای میخوای باهاش چ کنی ی کمک مالی دارم هر جا بخوای میتونی فراخونیش کنی مبلغ و کاربر منویسه مشخصات وارد میکنه بعد پرداخت میشه . البته اسمش حمایت مالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 دقیقا چ افزونه ای میخوای میخوای باهاش چ کنی ی کمک مالی دارم هر جا بخوای میتونی فراخونیش کنی مبلغ و کاربر منویسه مشخصات وارد میکنه بعد پرداخت میشه .البته اسمش حمایت مالیه نه با این افزونه نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 دوستان دسترسی رو بدم کسی میتونه بررسی کنه که چرا وصل نمیشه به درگاه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moochjoon 3 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 دوستان دسترسی رو بدم کسی میتونه بررسی کنهکه چرا وصل نمیشه به درگاه افزونه ای که از پردانو گرفتی میگی مشکل داشت رو اپ کن تا چک کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 افزونه ای که از پردانو گرفتی میگی مشکل داشت رو اپ کن تا چک کنم بفرمائید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moochjoon 3 ارسال شده در دی 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1395 بفرمائید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لطف کن تو تلگرام پیام بده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 لطف کن تو تلگرام پیام بده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وارد کردن راه های ارتباطی دیگه توی تایپیک ممنوع هست توی امضا مشکلی نیست یا هم پیام خصوصی بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 دوستان دسترسی رو بدم کسی میتونه بررسی کنهکه چرا وصل نمیشه به درگاه درود چنانچه مشکل شما رفع نگردیده جهت تست و بررسی ارسال کنید اطلاعت رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 درود چنانچه مشکل شما رفع نگردیده جهت تست و بررسی ارسال کنید اطلاعت رو پیام خصوصی ارسال شد. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghaffari0098 0 ارسال شده در بهمن 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1395 من دارمش اگه بخوای میتونم با کمترین هزینه در اختیارت بذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1395 من دارمش اگه بخوای میتونم با کمترین هزینه در اختیارت بذارم .پست های قبلی و پاسخ داده شده رو لطفا بالا نیارید مشکل ایشون حل شده اس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.