mostafaHD 0 ارسال شده در آذر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 1395 سلام اسکریپت موجود در سایت با عکسش فرق میکنه طراحیش. لطفا اسکریپپت نمونه عکس رو قرار بدید نیاز دارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آذر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 1395 درود منظور شما این اسکریپته ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکلی ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafaHD 0 ارسال شده در آذر 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 1395 اره اما با عکس فرق میکنه قالبش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafaHD 0 ارسال شده در آذر 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 1395 droidkade.ir اینم اسکریپتی که از سایت دانلود کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آذر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 14، 1395 droidkade.irاینم اسکریپتی که از سایت دانلود کردم تنها تفاوتش کمی ویرایش در رنگ هاست که میتونید راحت انجام بدید خودتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafaHD 0 ارسال شده در آذر 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 16، 1395 نه هدر کلا فرق میکنه دوست من شما به هدر عکس و هدر اسکریپت توجه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آذر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 16، 1395 نه هدر کلا فرق میکنه دوست من شما به هدر عکس و هدر اسکریپت توجه کنید بله منم به شما گفتم که همون است اما ویرایش گردیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafaHD 0 ارسال شده در آذر 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1395 بله منم به شما گفتم که همون است اما ویرایش گردیده همون نسخه قبل رو ندارید؟ به هدرش نیاز دارم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آذر 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1395 همون نسخه قبل رو ندارید؟ به هدرش نیاز دارم... خییر متاسفانه بررسی شد موجود نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.