amingp 0 ارسال شده در شهریور 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1393 سلام قالب بیتوته که تو سایت هست وقتی صفحه باز میکنی ساپورت نمیکنه یعنی صفحه جدید اصلا ساپورت نمیکنه چطوری این مشکل رو رفع کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1393 یعنی کسی بلند نیس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1393 یعنی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 یعنی وقتی یه پیج جدید باز میکنی میره به ادرس صفحه اول.صفحه جدا گانه براش تعریف نشده این قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 آدرس سایت رو قرار بدید دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 من که مشکلی نمیبینم!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این یه صفحه هست عنوانش میاد ولی خود صفحه نمیاد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 پس در برگه مشکل دارید خودتون پیوند یکتای برگه ی تبلیغات رو به صورت دستی وارد کنید ببینید حل میشه یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 بله برگه .نه متاسفانه حل نشد انگار تعریف نشده اصلا.این قالب ریپ شده فکر کنم به خاطر اونه.راهی هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 بله راهی هست باید بررسی بشه اگه براش تعریف نشده باشه به راحتی میشه ایجاد کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 چطوری میشه کمک کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 بله راهی هست باید بررسی بشه اگه براش تعریف نشده باشه به راحتی میشه ایجاد کرد میشه بگین چطوری میشه درست کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 باید یک صفحه پی اچ پی به نام page ایجاد کنی و کدهایی که توی صفحه single هست رو داخلش کپی کنی فک کنم همین باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 حل شد ممنون. این قالب تو کدهاش هم مشکل داره هرکی نصب کرد به مشکل خورد تو همین جا بگه بگم چیکار کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 الان یک سوال اون قسمت دسته ها هست کنا سایت- سایدبار چه جوری میشه فراخوانی کرده؟ ای دی دسته رو چه جوری باید داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amingp 0 ارسال شده در شهریور 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1393 تویه child_of= ای دی دسته رو باید بزاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamami 0 ارسال شده در فروردین 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1394 میشه بیشتر کمک کنی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamami 0 ارسال شده در فروردین 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1394 با سلام یک مشکل دارم خیلی خیلی ممنون میشوم که کمک کنید. من همه دسته ها و کارهای قالب رو کرم اما در صفحه اصلی مطلب هایی را که میزارم تنها در بخش خبر روز نشون میده .... در بخش های دیگر مطلب نشون نمیده لطفا کمک کنید خیلی ممنون میشوم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamami 0 ارسال شده در فروردین 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1394 یغنی کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟ پس چکار کنم لطفا کمک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamami 0 ارسال شده در فروردین 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1394 لطفا کمکککککککککککککککککککککککککککککک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamami 0 ارسال شده در فروردین 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1394 پس کسی کمک نمیکنه ... حتما هیچ کدومتون بلد نیستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raminhod75 0 ارسال شده در تیر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1394 سلامقالب بیتوته که تو سایت هست وقتی صفحه باز میکنی ساپورت نمیکنه یعنی صفحه جدید اصلا ساپورت نمیکنه چطوری این مشکل رو رفع کنم ؟ خیلی ساده است : (نصب+نکردن+افزونه+وردپرس+فارسی) باید یک صفحه پی اچ پی به نام page ایجاد کنی و کدهایی که توی صفحه single هست رو داخلش کپی کنیفک کنم همین باشه به این کار نیازی نیست الان یک سوال اون قسمت دسته ها هست کنا سایت- سایدبارچه جوری میشه فراخوانی کرده؟ ای دی دسته رو چه جوری باید داد؟ بعد از =child_of باید آیدی دسته رو قرار بدی. البته توجه کنید که دسته هایی که هیچ پستی ندارند به نمایش درنمیان. با سلام یک مشکل دارم خیلی خیلی ممنون میشوم که کمک کنید.من همه دسته ها و کارهای قالب رو کرم اما در صفحه اصلی مطلب هایی را که میزارم تنها در بخش خبر روز نشون میده .... در بخش های دیگر مطلب نشون نمیده لطفا کمک کنید خیلی ممنون میشوم. تو همین سایت داشتید قالب دانلود میکردی پاینش نوشته بود که: نکته : در قالب جهت نمایش مطالب در کادر ها مرتبط آی دی دسته مرتبط را بدست آورده و سپس در فایل index.php کد زیر را پیدا کنید. <?php query_posts('showposts=1&cat=1'); ?> [TABLE=class: crayon-table] [TR=class: crayon-row] [TD=class: crayon-nums] 1 2 [/TD] [TD=class: crayon-code]<?php query_posts('showposts=1&cat=1'); ?> [/TD] [/TR] [/TABLE] و سپس به جای showposts=1 شماره ۱ آی دی دسته خود را وارد نمایید. فقط دقت نمایید که برای هر بخش از این کد وجود دارد که باید هر بخش را تغییر دهید تا به درستی مطالب نمایش داده شود. حتی تو دو تا سایدبار چپ و راست هم میتونید با تغییر آیدی ها نوشته های دسته های مورد نظر خودتون رو بزارید! در آخر هم بگم که این قالب خیلی مشکل داره و برای مبتدی ها فک نکنم خوب باشه(یکی از مشکلاتش تصویر شاخص با سایز اصلی هست که نتیجه بدی به سئو سایت میزنهو..) خب بزار اینم حل کنیم: هر جا داخل فایل index.php اینو دیدید: <?php the_post_thumbnail(); ?> پاکش کنید و جاش اینو بزارید: <?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(150,150));}?> البته بازم مشکل داره مثل تاثیر نداشتن افزونه سئو در این قالب و... دیگه که من حالشو ندارم تک تک توضیح بدم موفق باشید.:24: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده