mojtaba005 2 ارسال شده در شهریور 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 با سلام خدمت اساتید محترم دوستان من چند تا مشکل دارم در این قالب Dw gamez برای آوردن این اسلایدر ها که در عکس معلوم هست باید افزونه خاستی نصب کنم ؟ لطفا نام افزونه ها را بگید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 قالب رو از کجا گرفتید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba005 2 ارسال شده در شهریور 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 از سایت خودتون بعد در قسمت منوی دوم هم مشکل داره منوی ناقس میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 آموزش تنظیم اسلایدرها: برای قرار دادن اسلایدر اصلی در قسمت ابزارک ها ابزار Post Carousel را در این قسمت Feature 1 قرار دهید و تنظیماتش رو مانند تصویر زیر انجام دهید برای دو اسلایدر کوچیک که کنار اسلایدر اصلی نیز قرار میگیرند ابزار Post Carousel را در قسمت Feature 2 قرار دهید و مانند تصویر زیر تنظیمات رو انجام بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba005 2 ارسال شده در شهریور 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 مرسی حل شد فقط منو و اسلایدر سوم که Feature3.هست مونده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 اونو نمیدونم من همین دو اسلایدر رو بلد بودم که بهتون گفتم اونا هم همین کدها رو تغییر بدید یکم درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba005 2 ارسال شده در شهریور 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1393 با تشکر منو هم درست شد فقط اسلاید سوم مونده اون هم بگید ممنون میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Persian Avatar 0 ارسال شده در تیر 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 1394 درود بر شما ادمین عزیز بنده تازه به انجمن پیوستم خواهش میکنم این قالب رو درست کنید بنده دانلود میکنم اما فایل خرابه . کل اینترنت زیرو رو کردم پیدا نکردم قالب رو:wacsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده