UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 سلام دوستان؛ خسته نباشید. بنده میخواستم WHMCS رو نصب کنم، ولی با مشکل مواجه شدم. اسکریپتش رو از سایت شما و از کلی سایت دیگه دانلود کردم ولی هر کاری کردم، نشد که نشد. میشه بیزحمت یکی از دوستان برام نصب کنه؟ ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 سلام دوست عزیز دسترسی بدید در شخصی بررسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 سلام دوست عزیز دسترسی بدید در شخصی بررسی بشه سلام، ممنون ، ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 ببینید شما باید فایل.configuration.php .new رو به این تغییر میدادیدconfiguration.php یعنی اصلی ترین مشکلش این بود من تغییر دادم اما این نسخه ای که شما دانلود کردید لایسنس می خواست شما باید آخرین نسخه رو از سایت ۲۰اسکریپت اسکریپت دانلود و طبق مراحل ذکر شده نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 درود مشکل نصب دارید بگید راهنمایی کنیم تا خودتون یاد بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 ببینید شما باید فایل.configuration.php .newرو به این تغییر میدادیدconfiguration.php یعنی اصلی ترین مشکلش این بود من تغییر دادم اما این نسخه ای که شما دانلود کردید لایسنس می خواست شما باید آخرین نسخه رو از سایت ۲۰اسکریپت اسکریپت دانلود و طبق مراحل ذکر شده نصب کنید این کار رو راستش کردم، تا مرحله ی 5 هم میرم، ولی با ی ارور مواجه میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 درودمشکل نصب دارید بگید راهنمایی کنیم تا خودتون یاد بگیرید ممنون. با این ارور مواجه میشم: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblconfiguration` (`setting`, `value`, `created_at`, `updated_at`) values (OrderDaysGrace, 0, , )) تمام کار ها هم انجام میدم، دیتایبس مشکلی نداره. فایل کانفیگ هم رد کردم، ولی بعد اینکه از من اطلاعات ادمین میخواد و بهش میدم و میگه اجرا برای اولین بار، بعدش این ارور میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 این کار رو راستش کردم، تا مرحله ی 5 هم میرم، ولی با ی ارور مواجه میشم. مرحله 5؟ اون کجاشه؟ لایسنس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 ممنون.با این ارور مواجه میشم: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblconfiguration` (`setting`, `value`, `created_at`, `updated_at`) values (OrderDaysGrace, 0, , )) تمام کار ها هم انجام میدم، دیتایبس مشکلی نداره. فایل کانفیگ هم رد کردم، ولی بعد اینکه از من اطلاعات ادمین میخواد و بهش میدم و میگه اجرا برای اولین بار، بعدش این ارور میاد دیتابیستون رو اول باید پاک سازی کنید خالی بشه بعدا نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 مرحله 5؟ اون کجاشه؟لایسنس؟ بعد اون مرحله ای که از شما درخواست اطلاعات ادمین میکنه، اون اطلاعات رو وارد میکنم و بعدش این ارور میاد: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblconfiguration` (`setting`, `value`, `created_at`, `updated_at`) values (OrderDaysGrace, 0, , )) راستش هر کاری کردم نشد بفهمم چیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 دیتابیستون رو اول باید پاک سازی کنید خالی بشه بعدا نصب کنید روی بیشتر از 7 تا دیتابیس تست کردم، حتی دو سه بار ی دیتابیس رو اطلاعاتش رو حذف کردم، دوباره روش کانفیگ زدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 لطفا این همه اسپم در پست ها ارسال نکنید و چت نفرمائید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.