رفتن به مطلب

درخواست نصب WHMCS نال شده

UbiRock

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان؛ خسته نباشید.

بنده میخواستم WHMCS رو نصب کنم، ولی با مشکل مواجه شدم.

اسکریپتش رو از سایت شما و از کلی سایت دیگه دانلود کردم ولی هر کاری کردم، نشد که نشد.

میشه بیزحمت یکی از دوستان برام نصب کنه؟

ممنون.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید شما باید فایل.configuration.php .new

رو به این تغییر میدادیدconfiguration.php یعنی اصلی ترین مشکلش این بود من تغییر دادم اما این نسخه ای که شما دانلود کردید لایسنس می خواست شما باید آخرین نسخه رو از سایت ۲۰اسکریپت اسکریپت دانلود و طبق مراحل ذکر شده نصب کنید

لینک به دیدگاه

ببینید شما باید فایل.configuration.php .new

رو به این تغییر میدادیدconfiguration.php یعنی اصلی ترین مشکلش این بود من تغییر دادم اما این نسخه ای که شما دانلود کردید لایسنس می خواست شما باید آخرین نسخه رو از سایت ۲۰اسکریپت اسکریپت دانلود و طبق مراحل ذکر شده نصب کنید

این کار رو راستش کردم، تا مرحله ی 5 هم میرم، ولی با ی ارور مواجه میشم.

لینک به دیدگاه

درود

مشکل نصب دارید بگید راهنمایی کنیم تا خودتون یاد بگیرید

ممنون.

با این ارور مواجه میشم:

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblconfiguration` (`setting`, `value`, `created_at`, `updated_at`) values (OrderDaysGrace, 0, , ))

تمام کار ها هم انجام میدم، دیتایبس مشکلی نداره.

فایل کانفیگ هم رد کردم، ولی بعد اینکه از من اطلاعات ادمین میخواد و بهش میدم و میگه اجرا برای اولین بار، بعدش این ارور میاد

لینک به دیدگاه

این کار رو راستش کردم، تا مرحله ی 5 هم میرم، ولی با ی ارور مواجه میشم.

مرحله 5؟ اون کجاشه؟

لایسنس؟

لینک به دیدگاه

ممنون.

با این ارور مواجه میشم:

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblconfiguration` (`setting`, `value`, `created_at`, `updated_at`) values (OrderDaysGrace, 0, , ))

تمام کار ها هم انجام میدم، دیتایبس مشکلی نداره.

فایل کانفیگ هم رد کردم، ولی بعد اینکه از من اطلاعات ادمین میخواد و بهش میدم و میگه اجرا برای اولین بار، بعدش این ارور میاد

دیتابیستون رو اول باید پاک سازی کنید خالی بشه بعدا نصب کنید

لینک به دیدگاه

مرحله 5؟ اون کجاشه؟

لایسنس؟

بعد اون مرحله ای که از شما درخواست اطلاعات ادمین میکنه، اون اطلاعات رو وارد میکنم و بعدش این ارور میاد:

راستش هر کاری کردم نشد بفهمم چیه.

لینک به دیدگاه

دیتابیستون رو اول باید پاک سازی کنید خالی بشه بعدا نصب کنید

روی بیشتر از 7 تا دیتابیس تست کردم، حتی دو سه بار ی دیتابیس رو اطلاعاتش رو حذف کردم، دوباره روش کانفیگ زدم.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...