KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 سلام دوستان کد نمایش اخرین ارسالی های انجمن IPS Community رو کسی داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 درود نمایش در کجا ؟؟ ( وردپرس یا خود IPS Community ) لطفا مشخص کنید ؟؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 درود نمایش در کجا ؟؟ ( وردپرس یا خود IPS Community ) لطفا مشخص کنید ؟؟! سلام وردپرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
modernhosting.ir 7 ارسال شده در آبان 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 سلام دوستان کد نمایش اخرین ارسالی های انجمن IPS Community رو کسی داره ؟ درود بر شما این رو چک بفرمائید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بنده خودم قبلا برای همخوانی پیدا کرده بودم برای امور IPS هم در خدمتتون هستم موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 درود بر شمااین رو چک بفرمائید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بنده خودم قبلا برای همخوانی پیدا کرده بودم برای امور IPS هم در خدمتتون هستم موفق باشین ممنون خیلی خوبه ولی اگه کد بود بهتر بود چون میخواستم بهش استایل بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 ممنون خیلی خوبه ولی اگه کد بود بهتر بود چون میخواستم بهش استایل بدم شایع ترین کد استفاده از RSS هسش با این اموزش پیش برید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 اینرو مطالعه کردم من در بخش مدیریت انجمن این گزینه ها را ندارم برای همین مطرح کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 اینرو مطالعه کردم من در بخش مدیریت انجمن این گزینه ها را ندارم برای همین مطرح کردم درود خیر موجود است دقیق بگردید forum > RSS Management > RSS Export لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 خودتون ببینید import داره export نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 از بخش خوراک پیش میرید ؟؟؟ آیا در بخش تنظیمات اصلی RSS و خروجی رو فعال کرده ائید ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 دسترسی بدم خودتون درست میکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1395 دسترسی بدم خودتون درست میکنید ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.