رفتن به مطلب

مشکل ایجاد پاپ آپ

Mahshad

پست های پیشنهاد شده

سلام.

من یه سوالی دارم در مورد ایجاد یک پاپ آپ در سایت. وقتی از یک پلاگین پاپ آپ استفاده میکنیم این امکان وجود داره که پاپ آپ فقط در یک page از سایت فعال بشه؟ مثلا زمانی که کاربر وارد صفحه ی عضویت میشه پاپ آپ فعال شده و برای کاربر به نمایش در بیاد؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله شما میتونی با استفاده از افزونه های وردپرس این کار رو انجام بدی یا با کد که توی هر بخشی که بخوای میتونی قرار بدی و توی همون صفحه برات باز بشه .

لینک به دیدگاه

بله شما میتونی با استفاده از افزونه های وردپرس این کار رو انجام بدی یا با کد که توی هر بخشی که بخوای میتونی قرار بدی و توی همون صفحه برات باز بشه .

من دوتا پلاگین پاپ آپ گرفتم ولی روی تمام صفحات اعمال میشه. توی تنظیمات هر دوشون هم این گزینه رو پیدا نکردم. میتونید دقیق تر راهنماییم کنید؟ ممنونم

لینک به دیدگاه

درود

اولا ایا سایت شما وردپرسی هست؟

دوم اینکه شما میخای توی کدوم صفحاتت پاپ اپ اجرا بشه؟

لینک به دیدگاه

درود

اولا ایا سایت شما وردپرسی هست؟

دوم اینکه شما میخای توی کدوم صفحاتت پاپ اپ اجرا بشه؟

بله سایتم وردپرسی هست.

میخوام تو صفحه عضویت پاپ آپ نمایش داده بشه.که این پاپ آپ شامل فرم عضویت است.

یا برای فرم مشاوره فرم مشاوره در همون صفحه به صورت پاپ آپ نمایش داده بشه.

لینک به دیدگاه

از ویرایشگر بخش مربوطه رو پیدا کنید کر رو داخل اون بزارید

برای عضویت از افزونه خاصی که استفاده نمیکنید؟

لینک به دیدگاه

از ویرایشگر بخش مربوطه رو پیدا کنید کر رو داخل اون بزارید

برای عضویت از افزونه خاصی که استفاده نمیکنید؟

بدون اضافه کردن کد این امکان وجود نداره؟

از فرم استفاده میکنم. یک پلاگین برای ایجاد فرم در پاپ آپ. پلاگین Layered Popups

لینک به دیدگاه

چرا وجود نداره عزیز

اینم یه افزونه کامل پاپ اپ با اموزش ویدئویی

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

سلام.

من یه سوالی دارم در مورد ایجاد یک پاپ آپ در سایت. وقتی از یک پلاگین پاپ آپ استفاده میکنیم این امکان وجود داره که پاپ آپ فقط در یک page از سایت فعال بشه؟ مثلا زمانی که کاربر وارد صفحه ی عضویت میشه پاپ آپ فعال شده و برای کاربر به نمایش در بیاد؟

• درود برای اینکار

• بهترین ها پاپ اپ نینجا هست دوستن گرامی که در هر مکان و برگه ائی میتونید ازش استفاده کنید

• نسخه رایگان

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• نسخه پولی

لینک به دیدگاه

• درود برای اینکار

• بهترین ها پاپ اپ نینجا هست دوستن گرامی که در هر مکان و برگه ائی میتونید ازش استفاده کنید

• نسخه رایگان

• نسخه پولی

سلام.

من این پلاگین رو گرفتم و نصب کردم. تنظیمات لود شدنش رو هم روی page گذاشتم.توی اون برگه ای هم که میخواستم پاپ آپ رو فعال کردم. ولی دوتا مشکل بوجود اومد.

1- من سه تا پاپ آپ ایجاد کردم و مثلا میخوام هر کدومشون توی همون برگه نمایش داده بشن ولی نمیدونم چجوری باید هر کدوم رو برای برگه ی مخصوص به خودش انتخاب کنم.

2- همون یک پاپ آپ رو هم که برای یک برگه فعال کردم نمایشش نمیده.

لینک به دیدگاه

• از هر 3 پاپ در یک بزگه نمی تونید استفاده کنید دوست گرامی ولی بصورت جدا باید گروه بسازید در تنظیماتش که فکر کنم ساخت گروه در نسخه رایگانش نیس
  • وقتی فعال می کنید باید ازبخش تنظیمات هم پاپ آپ رو انتخاب کرده و استفاده کنید
  • ادرس سایت دهید ؟

لینک به دیدگاه

• از هر 3 پاپ در یک بزگه نمی تونید استفاده کنید دوست گرامی ولی بصورت جدا باید گروه بسازید در تنظیماتش که فکر کنم ساخت گروه در نسخه رایگانش نیس

• وقتی فعال می کنید باید ازبخش تنظیمات هم پاپ آپ رو انتخاب کرده و استفاده کنید

• ادرس سایت دهید ؟

ببخشید منظورم استفاده از سه پاپ آپ مختلف در سه برگه ی جدا بود.منظورمو اشتباه بیان کردم.

در مورد آدرس سایت باید بگم من با local host کار میکنم.

در بخش تنظیمات پاپ آپ هم پاپ آپ رو انتخاب کردم. داخل برگه ی موردنظرمم فعالش کردم. ولی بازهم هنگام نمایش برگه، پاپ آپ نمایش داده نمیشه.

میشه روال ایجاد و فعال کردن این پاپ آپ رو مرحله به مرحله بیگید که من با کار خودم مقایسه کنم و متوجه بشم کدوم مرحله اشتباهی داشتم؟

از راهنمایی هاتون خیلی خیلی متشکرم.

لینک به دیدگاه

• درود
  • روی لوکال هاست معمولا بدیلیل لود نشدن برخی توابع و فایل های جااوا زیاد پاسخ + نخواهد داد برای شما بهتره روی هاست استفاده کنین
  • اول گروه بسازید * سپس ویرایش کنید پاپ اپ مورد نظرتون رو * بعد بیایید به بخش تنظیمات صفجه ی مورد نظر و استفاده شده رو انتخاب کنید و اسم اون پاپ اپ رو فعال نمائید در بخش تنظیمات و قابل روئت خواهد بود

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...