RezA_del 10 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 کسی که میخواد وبلاگش در الکسا هم رتبه بگیره 5 هزارتومن ناقابل میده دامین میگیره به وبلاگ متصل میکنه بعد در الکسا ثبتش میکنه :rolleyessmileyanim: البته به روایتی 4 هزارتومان حتی میتونه دامنه رایگان ثبت کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l3oy 0 ارسال شده در آبان 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 1393 چرا رتبه الکسا وبلاگ های ثبت شده رو نشون نمیده؟ دوست عزيز در پ.خ هم خدمتتون عرض كردم كه بايد چك كنم.چك كردم.متاسفانه امكان حذفش نيست.اما ميشه عبارتش رو تغيير داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l3oy 0 ارسال شده در آبان 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 1393 ماشا... به اسپم . . . ! اما در رابطه با الكسا اگر به آدرس زير بريد و توضيحاتش رو بخونيد متوجه ميشيد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به قول سرويس دهنده ابزار وبلاگ 1ابزار: » قبلا امکان نمایش رتبه بندی فقط برای سایت ها در alexa بود که اکنون وبلاگ سیستم های بلاگفا - میهن بلاگ - رز بلاگ - وی سی پی و بلاگ اسکای (+چند سرويس دهنده وبلاگ ديگه كه خودم سراغ دارم) می توانند رتبه وبلاگ خود را نیز مشاهده کنند . بقیه وبلاگ های سایر سرویس دهندگان هنوز امکان رتبه بندی ندارند که بزودی alexa این امکان را میسر خواهد کرد. اين سيستم هايي كه دوستان نام بردند توسط شركتهايي با ميليونها و ميليارد ها سرمايه و تيم حرفه اي مديريت ميشند و ماهانه فقط خدا تومن پول كارمند و اپراتور و مدير سرور براي كانفيگ سرور اختصاصي و ... ميدند / فكر نكنم عادلانه باشه با يك سيستم وبلاگدهي چندصد هزار تومني(قيمت وافعيش رو عرض كردم) مقايسه كنيد.اگر هم بحث مقايسه باشه خيلي از امكاناتي كه اين اسكريپت داره اين سايتها مثل بلاگفا و ميهن بلاگ هم ندارند. ولي به قول دانيال خان كسي نمايش الكسا خواست ميتونه 4-5 هزار تومن بده دامين بگيره و الكسا رو ثبت كنه . اما اگر كسي ديد كه الكسا خيلي براش مهمه و راهي نداره ميتونه 7-8 ميليون تومان ناقاقبل بده به آقاي نقي زاده ، سيستم وبلاگدهي كاملا «الكسا دار» براشون طراحي ميكنند با تشكر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l3oy 0 ارسال شده در آبان 19، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 فــروش ويژه ادامه دارد ... عزيزاني كه مايل به خريداري هستند پ.خ بگذارند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiptap 0 ارسال شده در خرداد 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1394 سلام پ.خ رو که جواب نمیدید . لطفا یا پ.خ رو جواب بدید و یا یه ایمیل بفرستید خریدارم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در خرداد 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1394 من می خرم. چجوریه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kingashkan099 0 ارسال شده در خرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1394 خریدارم دمو خخرابه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad933 4 ارسال شده در خرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1394 نمونه کار نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ebrahim 0 ارسال شده در تیر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1394 بنده هم خریدارم.لطف لطفا دمو را درست بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrj 0 ارسال شده در تیر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1394 سلام داداش من خریدارم. اگه میتونی همین الان به ایمیل بزن :smilingsmiley:surane3625@gmail.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrj 0 ارسال شده در تیر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1394 سلام.داداش من همین الان میخرمش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. منتظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrj 0 ارسال شده در تیر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1394 داداش این شمارمه09365882752 09100513625 زنگ بزن یا اس بده ما خریداریم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puriya 0 ارسال شده در تیر 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1394 سلام چرا جواب \یا خصوصی نمیدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
qwertyui1 0 ارسال شده در مرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1394 معرفی سایت کسب در آمد از کوتاه کردن لینک(500تومان با هرکلیک) از لینک هاتون در وب وفیسبوک ووایبر میلیونی پول در بیارید با سلام خدمت همه بازدید کنندگان محترم.امروز می خوام یک سایت توپ رو که تازه هم افتتاح شده رو به شما عزیزان معرفی کنم.سایت لینکلی یک سایت عالی در زمینه ی کوتاه کردن لینک هستش که پورسانت عالی رو ارائه می کنه.این سایت تازه تاسیس علاوه بر اینکه آمار دقیقی از لینک های شما ارائه میده به ازای هر کلیک روی لینک شما مبلغ 500 تومان پورسانت میده. پیشنهاد می کنم این سایت خوب رو از دست ندید چون ظرفیت سایت محدود بوده وفقط برای کاربرای فعال هستش.کاربرای فعال هم کاربرانی هستند که دارای سایت پر محتوا ولینکدار باشند. نحوه ی ثبت نام در سایت لینکلی به شرح زیر است: 1-ابتدا به آدرس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. / بروید 2- روی دکمه ی شروع کنید کلیک کنید ووارد صفحه ی فرم ثبت نام بشید 3- فرم ثبت نام رو پر کنید و کد امنیتی و شرایط وضوابط ثبت نام رو اصلا فراموش نکنید 4- روی دکمه ی ساختن حساب کلیک کنید 5-پیغام ثبت نام شما ظاهر میشه ومیتونید وارد حساب خودتون بشید وفعالیت کوتاه کردن لینک هاتون رو شروع کنید کسب درآمد میلیونی را با سیستم کوتاه کننده ی لینک لینکلی تجربه کنید linkly.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده