shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1395 با سلام می خواستم بنده رو راهنمایی کنید در جهت اضافه نمودن وب سرویس شرکتی که ازش بعنوان ارسال پیام کوتاه اکانت گرفتم، به داخل افزونه wp-sms لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در شهریور 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1395 خوبس <?php class HttpSample { $USERNAME = "PayamResanUserNme"; // your username (fill it with your username) $PASSWORD = "PayamResanPassWord"; // your password (fill it with your password) // base http url private $BASE_HTTP_URL = " لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. "; public function enqueueSample() { $USERNAME = "PayamResanUserNme"; // your username (fill it with your username) $PASSWORD = "PayamResanPassWord"; // your password (fill it with your password) $senderNumber = "30007546"; // [FILL] sender number ; which is your 3000xxx number $recipientNumber = "0912XXXXXXX"; // [FILL] recipient number; the mobile number which will receive the message (e.g 0912XXXXXXX) $message = urlencode("payam-resan.com http-enqueue test"); // [FILL] the content of the message; (in url-encoded format !) // creating the url based on the information above $url = $this->BASE_HTTP_URL . "Username=" . $this->USERNAME . "&Password=" . $this->PASSWORD . "&From=" . $senderNumber . "&To=" . $recipientNumber . "&Text=" . $message ; // sending the request via http call $result = $this->call($url); // Now you can compare the response with 0 or 1 } // this method provides a simple way of calling a url private function call($url){ return file_get_contents($url); } } لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در شهریور 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 1395 از برنامه نویس کمک بگیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 از برنامه نویس کمک بگیر با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز من هم اینجا پست گذاشتم که از دوستانی که برنامه نویس هستند کمک بگیرم . با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 با سلاممی خواستم بنده رو راهنمایی کنید در جهت اضافه نمودن وب سرویس شرکتی که ازش بعنوان ارسال پیام کوتاه اکانت گرفتم، به داخل افزونه wp-sms لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر شما میخواهید از افزونه اش در وردپرس استفاده کنید ؟؟ افزونه رو دریافت کنید و بعد از فعالسازی با یوزر نیم و ادرس کاتاگوری فوق میتونید متصل کنید مشکلی داشتید اطلاعات دهین وصل شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 شما میخواهید از افزونه اش در وردپرس استفاده کنید ؟؟ افزونه رو دریافت کنید و بعد از فعالسازی با یوزر نیم و ادرس کاتاگوری فوق میتونید متصل کنید مشکلی داشتید اطلاعات دهین وصل شه نه من می خوام که وب سرویس یک شرکت ارائه دهنده رو بهش اضافه کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 چه کاربردی رو میخواهید با وب سرویس اعمال کنید ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 چه کاربردی رو میخواهید با وب سرویس اعمال کنید ؟؟ کلا" وب سرویس شرکت ارائه دهنده ی من داخل این افزونه نیست ، می خوام بهش اضافه کنم ،تا بتونم از پنلم در این افزونه استفاده کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در شهریور 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 برای اضافه کردن وب سرویس مبلغش 50هزار تومانه خواستی بهم بگو برات اضافه میکنم و توی افزونه ها هم اسم ارایه دهندت می مونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 برای اضافه کردن وب سرویس مبلغش 50هزار تومانه خواستی بهم بگو برات اضافه میکنم و توی افزونه ها هم اسم ارایه دهندت می مونه ممنون از پاسخت دوست عزیز بحث ریالی ندارم ، اما طراح خود پلاگین 40 هزار تومن میگیره و اینکار رو می کنه ، من صرفا" جهت یادگیری خودم می خوام انجام بدم ، چون توی اینترنت چیزی در این مورد پیدا نکردم ، اینجا مطرح کردم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1395 کلا" وب سرویس شرکت ارائه دهنده ی من داخل این افزونه نیست ، می خوام بهش اضافه کنم ،تا بتونم از پنلم در این افزونه استفاده کنم وب سرویس ها هم برای همه ی موارد مورد استفاده قرار میگیره بدین جهت پرسیدن برای چه کاری مد نظر اس برای ایجاد وب سرویس و متصل کردنش باید هزینه بدید براتون انجام بگیره آموزشش هم زیاد نیس تو نت ولی این موردو کمی مطالعه کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولی بنده سرویس پیام کوتاهی خواسنی بتون میتونم بدم که وب سرویسشم فعال هس و قابل استفاده و نیاز به تغییرات و برنامه نویسی ام نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در شهریور 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1395 وب سرویس ها هم برای همه ی موارد مورد استفاده قرار میگیره بدین جهت پرسیدن برای چه کاری مد نظر اس برای ایجاد وب سرویس و متصل کردنش باید هزینه بدید براتون انجام بگیره آموزشش هم زیاد نیس تو نت ولی این موردو کمی مطالعه کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولی بنده سرویس پیام کوتاهی خواسنی بتون میتونم بدم که وب سرویسشم فعال هس و قابل استفاده و نیاز به تغییرات و برنامه نویسی ام نداره بنده بسیار ممنونم از پاسخ های جامع و کامل شما من سعی دارم که یسری مطالب رو خودم یاد بگیرم ، و نکته ی بعدی اینه که من از این شرکت ارائه دهنده پنل پیامک چندین ساله که استفاده می کنم و شماره 4 رقمی دارم که هزینه زیادی بابت شمارم دادم ، و فقطم اصرارم بر یادگیریه وگرنه عزیزی که این پلاگین رو نوشته با مبلغ اندکی این سرویس رو اضافه می کنه. بازم ممنونم از پاسخ هاتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 بنده بسیار ممنونم از پاسخ های جامع و کامل شمامن سعی دارم که یسری مطالب رو خودم یاد بگیرم ، و نکته ی بعدی اینه که من از این شرکت ارائه دهنده پنل پیامک چندین ساله که استفاده می کنم و شماره 4 رقمی دارم که هزینه زیادی بابت شمارم دادم ، و فقطم اصرارم بر یادگیریه وگرنه عزیزی که این پلاگین رو نوشته با مبلغ اندکی این سرویس رو اضافه می کنه. بازم ممنونم از پاسخ هاتون خواهش میکنم دوست گرامی پس شما اون موضوع که در لینک برای شما دادم رو مطالعه بفرمائید عالی هس - بازم سوالی بود بپرسین موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.