m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان عزیزم قالب نوین دانلود رو دارم و این زیرمنوش مشکل داره و روبه روی منو نمایشش نمیده باید چکنم ؟ سایتم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه گفت زیر زیر منو منو -----منو --------منو -- چطور میتونم کلاً منو رو تغییر بدم ؟ اگر درست نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 سک سری افزونه ها هستند برای ساخت منو داخل اون افزونه منو رو میسازی بعدش یک شورتکد بهد میده اونو داخل خد های قالب با کد منو جا ب جا میکنی اون وقت اون منویی ک درست کردی نمایش داده میشه ب جای منوی اصلی قالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 فک کنم با این پلاگین کارتون راه بیفته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 برا خود منو پوسته نمیشه کاری کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 من قالب رو ندیدم لینک بده چک کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باز نمیکنه مستقیم میره توی صفحه لاگین یوزر پس میخاد داخل خصوصی بفرست تا چک کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 iranland.net اینه ببخشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 iranland.netاینه ببخشید منوش هیچ مشکلی نداره ؟؟؟!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 iranland.netاینه ببخشید منوش هیچ مشکلی نداره ؟؟؟!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 زیر زیر منو رو چک کنید روبه روی گزینه مورد نظر باز نمیشه و زیرش باز میشه مثلاً بخش نرم افزار - اینترنت رو چک کنید زیر منو اینترنت پایین نمایش میده جای اینکه روبه روی خودش باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 زیر زیر منو رو چک کنیدروبه روی گزینه مورد نظر باز نمیشه و زیرش باز میشه مثلاً بخش نرم افزار - اینترنت رو چک کنید زیر منو اینترنت پایین نمایش میده جای اینکه روبه روی خودش باشه برای من بدون مشکل باز میکنه با مرورگر دیگه امتحان کنید یا ببینید مرورگرتون ابدیت هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 آهان عذر میخوام الان متوجه منظورتون شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 حالا که متوجه شدید راهی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 درود الان که دو تاس بیشتر کن باز ببین مشکل داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 منظروم زیر زیر منو هست تو تصویر زیر منو اینترنت رفته پایین میخوام بیاد روبه روش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 اوکی دسترسی به css می خوات وقتی رو هدر منو بیشتر بشه ابنجور میشه تست کن کم کن باید css اصلاح بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 خب کم کنم فایده نداره دیگه این طوری میخوام میشه کاری کرد مشکل حل بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 بله حتما میشه تو css هست میشه سایز نوشته و منو رو کم و زیاد کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 این مورد الان پیش اومده یا از قبل بود ؟ اگر بله !!! افزونه هم می تونه تداخل ایحجاد کنه!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 قالب رو تازه گرفتم چیزی رو سایت نیست افزونه خاصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان عزیزمقالب نوین دانلود رو دارم و این زیرمنوش مشکل داره و روبه روی منو نمایشش نمیده باید چکنم ؟ سایتم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه گفت زیر زیر منو منو -----منو --------منو -- چطور میتونم کلاً منو رو تغییر بدم ؟ اگر درست نشد سلام این مشکل تنها برای شما نیست وب سایت های زیادی هستند که این طور نشون داده میشه دسته هاشون مثل این سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. زیاد وسواس به خرج ندین همینطور هم عالیه موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1395 خب کم کنم فایده نداره دیگهاین طوری میخوام میشه کاری کرد مشکل حل بشه ؟ سلام اون زیاد مشکل خاصی نداره عزیز اما میتونی راحت اون بخش رو کلا با افزونه های دسته ها پر کنی فایل CSS و HEADER ؤو بزارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.