zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 سلام به مدیران عزیز 20 اسکریپت بخش آگاه سازی توسط ایمیل هنوز فارسی نشده در صورت تمایل رشته ها رو از دیتابیس export کنید خودم براتون ترجمه میکنم واقعا بهترین فرومی که دیدم تا حالا 20 اسکریپت هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 سلام تشکر از انتقاد عزیزتون لطفا زین به بعد در این پست تمامیه سوالات و انتقادات خودتون رو مطرح کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بسته شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,783 ارسال شده در مرداد 29، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 سلام به مدیران عزیز 20 اسکریپتبخش آگاه سازی توسط ایمیل هنوز فارسی نشده در صورت تمایل رشته ها رو از دیتابیس export کنید خودم براتون ترجمه میکنم واقعا بهترین فرومی که دیدم تا حالا 20 اسکریپت هست سلام ممنون از اطلاع رسانی شما به زودی انجام می شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده