ali2636 0 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام می خواستم بدونم چطور باید اسکریپت Kayako Fusion رو نصب کنم ؟ من طبق راهنمای گفته شده زیر "برای نصب به آدرس public_html/__swift/config بروید ، فایل config.php.new به config.php تغییر بدید مشخصات دیتابیس را در آن وارد کرده و از مسیر yourdomain.com/setup اسکریپت را نصب کنید." رفتم و مراحل رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد. احتمال میدم از عدم نصب اسکریپ باشه. لطف می کنید توضیحی بدید. ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلاممی خواستم بدونم چطور باید اسکریپت Kayako Fusion رو نصب کنم ؟ من طبق راهنمای گفته شده زیر "برای نصب به آدرس public_html/__swift/config بروید ، فایل config.php.new به config.php تغییر بدید مشخصات دیتابیس را در آن وارد کرده و از مسیر yourdomain.com/setup اسکریپت را نصب کنید." رفتم و مراحل رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد. احتمال میدم از عدم نصب اسکریپ باشه. لطف می کنید توضیحی بدید. ممنون. آدرس سایت رو بدید برسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام و روز بخیر در مسیری که فایل دیتابیس رو تغییر نام دادید برگردید و فایل دیتابیس رو ویرایش کنید مشخصات دیتابیس رو وارد کنید ( فرمودید وارد کردید ) چک کنید که درست باشن و در مکان درست وارد شده باشن بعدش مسیر نصب و اجرا کنید تا بتونید مدیر جدید( خودتون ) رو به سیستم معرفی کنید مشکلی بود بفرمایید در خدمتیم و اگر بازهم نشد برای بریس بیشتر مشخصات سایت و اطلاعات هاست رو ارسال کنید تا برسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلاممی خواستم بدونم چطور باید اسکریپت Kayako Fusion رو نصب کنم ؟ من طبق راهنمای گفته شده زیر "برای نصب به آدرس public_html/__swift/config بروید ، فایل config.php.new به config.php تغییر بدید مشخصات دیتابیس را در آن وارد کرده و از مسیر yourdomain.com/setup اسکریپت را نصب کنید." رفتم و مراحل رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد. احتمال میدم از عدم نصب اسکریپ باشه. لطف می کنید توضیحی بدید. ممنون. مشکل از دایرکت ادمین شماست... من روی سی پنل تست کردم بفرمایید اینم صفحه نصب: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ------- سلام و روز بخیر در مسیری که فایل دیتابیس رو تغییر نام دادید برگردید و فایل دیتابیس رو ویرایش کنید مشخصات دیتابیس رو وارد کنید ( فرمودید وارد کردید ) چک کنید که درست باشن و در مکان درست وارد شده باشن بعدش مسیر نصب و اجرا کنید تا بتونید مدیر جدید( خودتون ) رو به سیستم معرفی کنید مشکلی بود بفرمایید در خدمتیم و اگر بازهم نشد برای بریس بیشتر مشخصات سایت و اطلاعات هاست رو ارسال کنید تا برسی بشه من بررسی کردم دیتابیس و ... مشکلی نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلاممی خواستم بدونم چطور باید اسکریپت Kayako Fusion رو نصب کنم ؟ من طبق راهنمای گفته شده زیر "برای نصب به آدرس public_html/__swift/config بروید ، فایل config.php.new به config.php تغییر بدید مشخصات دیتابیس را در آن وارد کرده و از مسیر yourdomain.com/setup اسکریپت را نصب کنید." رفتم و مراحل رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد. احتمال میدم از عدم نصب اسکریپ باشه. لطف می کنید توضیحی بدید. ممنون. مشکل از دایرکت ادمین شماست... من روی سی پنل تست کردم بفرمایید اینم صفحه نصب: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ------- سلام و روز بخیر در مسیری که فایل دیتابیس رو تغییر نام دادید برگردید و فایل دیتابیس رو ویرایش کنید مشخصات دیتابیس رو وارد کنید ( فرمودید وارد کردید ) چک کنید که درست باشن و در مکان درست وارد شده باشن بعدش مسیر نصب و اجرا کنید تا بتونید مدیر جدید( خودتون ) رو به سیستم معرفی کنید مشکلی بود بفرمایید در خدمتیم و اگر بازهم نشد برای بریس بیشتر مشخصات سایت و اطلاعات هاست رو ارسال کنید تا برسی بشه من بررسی کردم دیتابیس و ... مشکلی نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali2636 0 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 یعنی مشکل از کجای دایرکت ادمینه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 یعنی مشکل از کجای دایرکت ادمینه ؟ والا من زیاد با دایرکت ادیمن کار نکردم یعنی اصلا قبولش ندارم...به نظرم از سی پنل استفاده کنید... پنل مدیریت سی پنل رو که ببینید متوجه میشید که دایرکت ادمین در مقابلش مثل یه اسباب بازی هم نیست.. نمیدونم چقدر هزینه کردید واسه این هاست اما پیشنهادم اینه که سی پنل بگیرید چون تازه میخواید شروع کنید تا بعدا هم دچار مشکلات این چنینی نشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 یعنی مشکل از کجای دایرکت ادمینه ؟ سلام خیر این مشکل ربطی به دایرکت ادمین نداره دوست عزیز اطلاعاتتون رو بفرسین براتون نصب شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام خیر این مشکل ربطی به دایرکت ادمین نداره دوست عزیز اطلاعاتتون رو بفرسین براتون نصب شه لطفا بعد از بررسی بگید مشکل چی بوده منم یاد بگیرم .سوال ایجاد شده تو ذهنم. + من همون مراحلی که توی سی پنل انجام دادم رو توی دایرکت هم انجام دادم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 لطفا بعد از بررسی بگید مشکل چی بوده منم یاد بگیرم .سوال ایجاد شده تو ذهنم. + من همون مراحلی که توی سی پنل انجام دادم رو توی دایرکت هم انجام دادم نشد چشم رو دایرکت احتمالا مشکل شما از سرور میزبانی ات باشه و یا php هاستت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 چشم رو دایرکت احتمالا مشکل شما از سرور میزبانی ات باشه و یا php هاستت چشمتون روشن من رو دایرکت شروع کننده تاپیک با دسترسی هایی که فرستاده بودن تست کردم و نشد.خودم دایرکت ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 چشمتون روشن من رو دایرکت شروع کننده تاپیک با دسترسی هایی که فرستاده بودن تست کردم و نشد.خودم دایرکت ندارم اگر انجام دادین نشد مشکل از سرویس دهنمده ی میزبانی و کمبود منابع اون هس وگرنه دخلی به کنترل پنل نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.