H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام دوستان از اسکیریپت زیر برای تماس با ما سایتمون استفاده میکنیم ولی متاسفانه ایمیل ارسال نمیشه مشگل از کجا هست / لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام دوستان از اسکیریپت زیر برای تماس با ما سایتمون استفاده میکنیم ولی متاسفانه ایمیل ارسال نمیشه مشگل از کجا هست / لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاید اون ایمیلی که باید بهش متن ارسال بشه رو جابه جا یا اشتباه زدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 یعنی جای ایمیل با اینکه طرف وارد میکنه سفید میاد برای شما؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 یعنی جای ایمیل با اینکه طرف وارد میکنهسفید میاد برای شما؟ بله ؟ شاید اون ایمیلی که باید بهش متن ارسال بشه رو جابه جا یا اشتباه زدی نه درست هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 متاسفانه منظورتون رو متوجه نمیشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 بله ؟ نه درست هستش اگه از 7 contact استفاده کنی بهتره این نظر شخصیمه چون واقعا عالیه و بدون هیچ مشکلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام دوستان از اسکیریپت زیر برای تماس با ما سایتمون استفاده میکنیم ولی متاسفانه ایمیل ارسال نمیشه مشگل از کجا هست / لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام دوست عزیز صفحه ی فوق رو من تست کردم و مشکل خاصی نداره و ارسال میشه ایمیل در ضمن اگر وردپرس هسش از افزونه ی فوق استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 متاسفانه منظورتون رو متوجه نمیشم صفحه سفیدی نمیاد فقط ایمیل ارسال نمیشه اگه از 7 contact استفاده کنی بهتره این نظر شخصیمه چون واقعا عالیه و بدون هیچ مشکلی اسکیریپت هستش عزیز سلام دوست عزیز صفحه ی فوق رو من تست کردم و مشکل خاصی نداره و ارسال میشه ایمیل در ضمن اگر وردپرس هسش از افزونه ی فوق استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وردپرس نصب نیست روی سایت اسکیریپت هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 وردپرس نصب نیست روی سایت اسکیریپت هستش ارسال میشه و مشکلی نداره من تست کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 ارسال میشه و مشکلی نداره من تست کردم ایمیل هامون رو چک میکنیم ایمیل نیومده داخل اکانت یاهو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 ایمیل هامون رو چک میکنیم ایمیل نیومده داخل اکانت یاهو اطلاعاتتون رو خصوصی کنین برام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 ارسال میشه و مشکلی نداره من تست کردم اطلاعات هاست پ.خ شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.