smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام این ارور بخاطر چیه ؟Sure قالبی که این ارور براش میاد رو لوکال هاست درست کار میکنه ، ولی روی هاست بعضی مواقع صفحه سفید مرگ میاد و توی فایل ارور هم اینو نوشته ! PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domain/public_html/movie/wp-content/themes/my-theme/functions.php:1) in /home/domain/public_html/movie/wp-includes/pluggable.php on line 1224 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلاماین ارور بخاطر چیه ؟Sure قالبی که این ارور براش میاد رو لوکال هاست درست کار میکنه ، ولی روی هاست بعضی مواقع صفحه سفید مرگ میاد و توی فایل ارور هم اینو نوشته ! PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domain/public_html/movie/wp-content/themes/my-theme/functions.php:1) in /home/domain/public_html/movie/wp-includes/pluggable.php on line 1224 دستکاری کردی لابد اینطوری شده F5 بزن شاید ارور درست شه برات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 دستکاری کردی لابد اینطوری شدهF5 بزن شاید ارور درست شه برات خیلی ممنون هیچ چیز دستکاری نشده که بخواد باعث همچنین اروری بشه ! در ضمن روی لوکال داره درست کار میکنه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 آدرس های لوکالو درست کردید؟ فایل htaccc رو ادیت باید بکنبد آدرس دهیشو باید درست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 آدرس های لوکالو درست کردید؟فایل htaccc رو ادیت باید بکنبد آدرس دهیشو باید درست کنید ادرس ها درستن ، با افزونه duplicator انتقال دادم که این مشکلات بوجود نیان مثلا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 ادرس ها درستن ، با افزونه duplicator انتقال دادم که این مشکلات بوجود نیان مثلا ! به افزونه ها اعتماد نکنید یکبار ادرس ها رو چک کنید طبق خطای شما احتمالا خطا از کد های هدر است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 به افزونه ها اعتماد نکنید یکبار ادرس ها رو چک کنید طبق خطای شما احتمالا خطا از کد های هدر است چک کردم ، درست بود ، کلا فایل htaccess رو پاک کردم ولی همچنان همونجوره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 یکبار ctrl +f5 بزنید شاید در کش ذخیره شده همون وضعیت خراب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 یکبار ctrl +f5 بزنید شاید در کش ذخیره شده همون وضعیت خراب تست کردم هنوز مشکل پابرجاست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 توی سرچ هایی که کردم این مشکل مربوط به فاصله های اضافی بین تگ زیره ! <?php?> فاصله های اضافی فایل فانکشن رو پاک کردم ولی بازم مشکل پابرجاست !exhausted کسی اگر میتونه 100 مگ هاست در اختیارم بزاره تا روی اون هاست تست کنم ببینم مشکل از هاستمه یا جای دیگه ممنون میشم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 توی سرچ هایی که کردم این مشکل مربوط به فاصله های اضافی بین تگ زیره ! <?php?> فاصله های اضافی فایل فانکشن رو پاک کردم ولی بازم مشکل پابرجاست !exhausted کسی اگر میتونه 100 مگ هاست در اختیارم بزاره تا روی اون هاست تست کنم ببینم مشکل از هاستمه یا جای دیگه ممنون میشم ! از پارس پک استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 از پارس پک استفاده کنید ممنون روی پارس پک و هاست یکی از دوستان تست کردم انگار مشکل از هاست منه !meh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 هاست شما سازگاری نداره با برخی از کد هایی که توشه وژرن پی اچ رو روی اخرین نسخه بزارید تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 درسته هاست شما سازگاری نداره با برخی از کد هایی که توشهوژرن پی اچ رو روی اخرین نسخه بزارید تست کنید درسته معمولا اینطور خطاها مربوط به ورژن php هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 هاست شما سازگاری نداره با برخی از کد هایی که توشهوژرن پی اچ رو روی اخرین نسخه بزارید تست کنید درسته درسته معمولا اینطور خطاها مربوط به ورژن php هست ورژنی که توی هاست زده : PHP Version 5.4.42 نسخه جدیدتر داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 ممنونروی پارس پک و هاست یکی از دوستان تست کردم انگار مشکل از هاست منه !meh فایل فانکشن و pluggable مربوط به ارور سرور و ناتوانی PHP سرور هسش خواسین بتون بدم هاست تست کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.