tiger2 185 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام به همه بیست اسکریپتی های عزیز بالاخره پس از مدت ها یه کم سرم خلوت شد و تونستم بیام انجمن بیست اسکریپت خوشحالم من یه اسکریپت شبکه تبلغات میخوام که این ویژگی های رو داشته باشه فارسی و یا انگلیسی فرقی نداره فقط سالم باشه : 1 - مثل ANETWORK باشه 2 - قابلیت ایجاد کمپین 3 - اعمال کد تخفیف 4 - روش های مختلف سفارش تبلیغات مثل پاپ آپ ، بنر ، بازدید و . . . (و خودش هم این سیستم رو داشته باشه ) چی پیشنهاد میدید ؟ البته مورد 4 رو هم نداشت طوری نیست . با اسکریپت های دیگه مچ میکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام میخواید اسکریپت بخرید یا میخواید به سایت بسازید ؟ منظورم از ساخت اینه که یه اسکریپت رایگان بگیری ارتقا بدی / اسکریپت رایگان کلا استفاده بکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلاممیخواید اسکریپت بخرید یا میخواید به سایت بسازید ؟ منظورم از ساخت اینه که یه اسکریپت رایگان بگیری ارتقا بدی / اسکریپت رایگان کلا استفاده بکنی سلام . میخوام رایگان باشه خودم یه سری تغییرات بهش بدم و مشکلاتش رو برطرف کنم . و یه سایت تبلیغاتی بیارم بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
perana212 1 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام. دوستان اگر کسی اسکریپت سالم مثل شبکه تبلیغات داره برای فروش داره من خریدارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام به همه بیست اسکریپتی های عزیزبالاخره پس از مدت ها یه کم سرم خلوت شد و تونستم بیام انجمن بیست اسکریپت خوشحالم من یه اسکریپت شبکه تبلغات میخوام که این ویژگی های رو داشته باشه فارسی و یا انگلیسی فرقی نداره فقط سالم باشه : 1 - مثل ANETWORK باشه 2 - قابلیت ایجاد کمپین 3 - اعمال کد تخفیف 4 - روش های مختلف سفارش تبلیغات مثل پاپ آپ ، بنر ، بازدید و . . . (و خودش هم این سیستم رو داشته باشه ) چی پیشنهاد میدید ؟ البته مورد 4 رو هم نداشت طوری نیست . با اسکریپت های دیگه مچ میکنم . سلام خوبترینش این مورد هس عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام. دوستان اگر کسی اسکریپت سالم مثل شبکه تبلیغات داره برای فروش داره من خریدارم. بنده دارم دوست عزیز خواسین در خصوصی در ارتباط باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام مورد اول که ایناز عزیز فرمودند عالیه فقط یه سوال پی تی سی حساب میشه؟ و اینکه یه شبکه تبلبغات بنری بیشتر به در د میخوره یا پی تی سی یا ترکیبی از هردو ؟ و اسکریپت دومی ترکیبی نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 سلاممورد اول که ایناز عزیز فرمودند عالیه فقط یه سوال پی تی سی حساب میشه؟ و اینکه یه شبکه تبلبغات بنری بیشتر به در د میخوره یا پی تی سی یا ترکیبی از هردو ؟ و اسکریپت دومی ترکیبی نیست؟ معمولا الان بنری و ترکیبی هر دو باهم بکار میرن دوست عزیز و اسکریپت دومی هم کلیکی هسش فقط لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1395 یهاسکریپت خارجی هست به نام i network تو نت سرچ کنید با asp mvc6 نوشته شده از اون بهتر من ندیدم تا حالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 یهاسکریپت خارجی هست به نام i network تو نت سرچ کنید با asp mvc6 نوشته شده از اون بهتر من ندیدم تا حالا نسخه پی اچ پی میخوام نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 نسخه پی اچ پی میخوامنداره ؟ نه ندارم متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 منم خریدار یه اسکریبیت خوب برای سایت شبیه آنتورک هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 خواسین خصوصی در ارتباط باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.