رفتن به مطلب

مشکل مشکلی در دریافت نماد دارم

oak

پست های پیشنهاد شده

ببخشید سوالمو اینجا مطرح کردم بخشید گیر ندید

مشکلم اینه که سایت باووکامرس را اندازی کردم ولی نماد ایرادهای گرفته ایناس خودشم درست جواب نمیده حتی بخش پشتیبانیش

1:مالکیت دامنه (متقاضي حقيقي امتياز دامنه به نام شخص متقاضي نماد و متقاضي حقوقي، به نام شركت و يا يكي از اعضاي هيئت مديره آن ثبت شده باشد. منظور اطلاعات صاحب دامنه است كه در Whois درج شده است.)

2:درج تمامی هزینه‌هایی که برای خرید کالا/خدمت برعهده‌ی مشتری خواهد بود، در فرآیند سفارش‏گذاری در سبد کالا یا پیش فاکتور (مانند قیمت کالا یا خدمت ، هزینه تماس، هزینه حمل، هزینه بسته‌بندی)

دامنه هم به اسم خودم هستش حتی ادرس وهمه چی...واسه ووکامرس هم فاکتور درست کردم که بعداز خرید فاکتور برای مشتری میره ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معنی هاشون این میشن :

1- اگر دامنه ir داری پس بعد از سرچ کردن سایتت تو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باید صاحب دامنه خودت باشی اگر com هم داری به همین شکل 2- دامنه باید ب اسم خودت ثبت شده باشه در کل

اگر هزینه ای به عهده مشتری هستش تو جریان فروش سایتت تو سبد خرید باید کامل درج بشه مثلا هزینه ارسال یا پست با مشتری یا هر هزینه ای ک تو روند خرید کردن از سایتت با مشتریه باید مشخص بشه

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایت من توسایت زدم اطلاعاتمو

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم سایتو رو نگاهی بکنید بعد بگید اگه افزونه ی میخواد یاهرچی

لینک به دیدگاه

در ضمن دامنه از جای دیگه خریداری کردم از nic.irخریدلری نکردم ولی درسته نمایش داده نمیشه تو هویزش باید به همانجای دامنه خریدم بگم؟

لینک به دیدگاه

در ضمن دامنه از جای دیگه خریداری کردم از nic.irخریدلری نکردم ولی درسته نمایش داده نمیشه تو هویزش باید به همانجای دامنه خریدم بگم؟

بله به اونجایی که ازش خریداری کردین بگین !

nic.ir فقط مربوط به دامین های ir هست !

لینک به دیدگاه

دامین ir مهم نیس از کجا خریدی اطلاعات دامین باید اطلاعات مالک باشه اگر نیست وارد پنل کاربری سایت nic بشید و اطلاعات رو بروز کنید

لینک به دیدگاه

اگه اطلاعات هویز با اطلاعات ثبت شده تو سایت اینماد درسته بعد بررسی تایید میشه پس باید صبر کنی . در کل نمیاد گرفتن گرفتاری زیاد داره باید سایت روند خرید و فروش داخلش جریان داشته باشه اینطور نیست ک بعد از نصب وردپرس و نصب قالب بری دنبال نمیاد باید بزاری اخر کار ک سایت کامل شده از لحاظ ظاهری و نوع فعالیت .

لینک به دیدگاه

دامنه شما com هست بلکل سایت nic.ir رو فراموش کن چون سایت نیک برای دامنه های ir هست و به درد شما نمیخوره

لینک به دیدگاه

اوکی ممنون

سوال بعدی سایت رو نگاه کردید واسه اینکه اطلاعاتم درست وارد کردم هزینه و همه چی رو

اینم سایتم mahan-art.com

لینک به دیدگاه

از هرکجا ک دامین رو خریدی وارد پنل شو و اطلاعات رو بروز کن . الان تو این ادرس ک هویز دامین شماست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ایمیل ، نام ، شماره تلفن ، کد پستی و .. همه اینهارو بصورت دقیق باید وارد کنی

لینک به دیدگاه

اوکی ممنون

سوال بعدی سایت رو نگاه کردید واسه اینکه اطلاعاتم درست وارد کردم هزینه و همه چی رو

اینم سایتم mahan-art.com

واسه این مشکل یه پیام خصوصی براتون فرستادم . چک کنید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...