rezamusical 0 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 سلام من این قالب رو نصب کردم همه چیزش خوبه ولی مشکلاتی داره افزونه wp-pageNavi رو هم نصب کردم کد هش رو هم گذاشتم ولی نه فوتر سایت نمایش داده میشه نه شماره صفحات اگه جواب بدیدن ممنون میشم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 شمارش صفحات رو که من تست کردم مشکل خاصی نداره استایل رو از کجا ورداشتید ؟ لینک بدید بهینه شده ی فوتر رو بزارم واستون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezamusical 0 ارسال شده در مرداد 20، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 ازسایت همیار وردپرس استایلشو گزاشتم خواهش میکنم بگیید این فوترو از کجا باید بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 لینک استایل ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 شما حتما قصد حذف لینک طراحی داشتید که این مشکل پیش اومده شاید یک div یا class حذف یا بسته نشده باشه یا توی صفحه اصلی فراخوانی نشده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezamusical 0 ارسال شده در مرداد 20، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. عزیز نه من که با لینک طراح مشکلی ندارم حتی چندین بارهم از اول نصب کردم ولی باز فوتر نداشت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 اطلاعات ودرپرس خودتون رو بفرستید برای من از طریق خصوصی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 مشکل برطرف شد؟ پس چرا بسته نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faraed.com 0 ارسال شده در مرداد 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1393 مشکل برطرف شد؟پس چرا بسته نمیشه سلام بخش فوتر نمی آید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ببینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1393 سلامبخش فوتر نمی آید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ببینید قالب رو تست کردم هیچ مشکلی نداره , دقت کنید قبل از نصب قالب همه ی افزونه های مورد نیاز روی سایتتون نصب باشه بعد قالب رو نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faraed.com 0 ارسال شده در مرداد 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1393 قالب رو تست کردم هیچ مشکلی نداره , دقت کنید قبل از نصب قالب همه ی افزونه های مورد نیاز روی سایتتون نصب باشه بعد قالب رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. طبق فرموده شما تمام افزونه ها را اول نصب کردم بعد قالب را فعال کردم اما باز هم نشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1393 این رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faraed.com 0 ارسال شده در مرداد 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1393 این رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شرمنده بازم درست نشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. - - - Updated - - - این رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شرمنده بازم درست نشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده