a-g 0 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 سلام من میخوام لینک تصویر شاخص لینک پست باشه باید چی کار کنم؟؟ الان لینک تصویر شاخص ادرس عکسه راهنمایی کنید. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 آدرس سایت ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 برای نمایش تصویر شاخص در وردپرس، از تکه کدزیر استفاده میشه: <?php the_post_thumbnail(); ?> شما باید این کد رو در قالبتون بیابید که از کدوم پرونده داره نمایش داده میشه. همچنین شما میتونید با استفاده از تابع زیر پیوند ارسالتون رو نمایش بدید. <?php echo get_permalink( $post->ID ); ?> پس کافیه کد نخست (برای نمایش تصویر شاخص) رو به شکل زیر تغییر بدید: <a href='https://go.20script.ir/index.php?url=<?php echo get_permalink( $post->ID ); ?>'><?php the_post_thumbnail(); ?></a> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a-g 0 ارسال شده در تیر 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 با تشکر از شما بابت پاسخگویی من قالب " h appy kids" رو دارم یا همون قالب "کودکانه" بین کدهاش تک کدی که قرار دادی سرچ کردم اما همچین چیزی پپدا نشد. ممکنه تابع ذیگه ای باشه؟ این مورد رو حتما باید درست کنم تشکر heart لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 لطفا ادرس مکان نصب رو بدین یا ادرس پوسته رو بشه دقیق تر راهنمایی کرد که در هسته ی اصلی بزارین کد رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a-g 0 ارسال شده در تیر 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 بله درسته این پوسته هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1395 بله درسته این پوسته هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اطلاعاتتون رو برام خصوصی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a-g 0 ارسال شده در تیر 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 اطلاعاتتون رو برام خصوصی کنین براتون پیام ارسال کردم ممنون میشم چک کنید عذر خواهی بابت اسپم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 براتون پیام ارسال کردم ممنون میشم چک کنید عذر خواهی بابت اسپم برای بنده ارسال نشده چیزی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a-g 0 ارسال شده در تیر 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1395 برای بنده ارسال نشده چیزی ارسال شد باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده