majidi 4 ارسال شده در تیر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1395 سلام به دوستان وقتی میخواسم سایت رو باز کنم در url ، انتهای ادرس سایت ckattempt=1 این اضافه میشه و اجازه نمیده صفحه باز بشه ، و یه قالبی میاد که من چند ماه پیش میزاشتم وقتی میخواستم سایت رو تغییراتی ایجاد کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ شد سایتتون بر پایه ی وردپرس اس ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidi 4 ارسال شده در تیر 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 بله وردپرس هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 بله وردپرس هستش مورد از ادرس دهی و نحوه ی اون در قالب پیشفرض و نصب شده ی شماس که باید ویرایش گرد ادرس محل نصب ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.