رفتن به مطلب

انتخاب مدیریت محتوا برای سایت دانلودی


Mr.Gadatas

پست های پیشنهاد شده

سلام

تا جایی که من میدونم وردپرس هسته کندی داره ولی خوب پشتیبانیش تو ایران بهتره

ولی خوب قبلا با جوملا کار کردم و ازش راضی ترم

 

 

بنظر شما که تجربتون بیشتر از منه کدوم رو انتخاب کنم و لطفا هر کدوم رو که میگید یه قالب خوب هم مناسب موضوع سایت براش معرفی کنید

 

 

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیریت محتوا ورد پرس . در مورد قالب قالب های سایت فامو و چهارده مناسب هستش .قالب دیگه ای خواستید خصوصی میتونیم با هم مشاوره انجام بدیم!!!، راهنمایی تون کنم!موفق باشید!!!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدام سیستم مدیریت محتوا را برای طراحی وب سایت انتخاب کنم؟

 

 

 

 

 

طراحی وب سایت امروزه به مبحثی بسیار گسترده بدل شده است و انتظارات مدیران وب سایت ها هم هر روز بیشتر می شود و در این میان رقابت شدیدی که در دنیای اینترنت و در میان مالکان وب سایت ها برای کسب تعداد بیشتری از بازدیدکنندگان وجود دارد کار طراحی وب سایت را بسیار پیچیده کرده است. نرم افزار های بسیاری در این زمینه وجود دارند که می توانند در ایجاد صفحات وب به شما کمک کنند اما برای اینکه یک وب سایت دینامیک جامع و کارا داشته باشید باید یک تیم برنامه نویسی قوی داشته باشید که هزینه بسیار زیادی هم دارد.

 

mohtava.jpg

 

با این نیاز و تقاضای رو به رشد شرکت های بسیاری سیستم های مدیریت محتوایی ارائه کردند که برای نصب آن نیازی به یک تیم برنامه نویسی نیست و افراد معمولی با دانش کمی در این زمینه می توانستند اقدام به طراحی وب سایت کنند و برخی از این سیستم های مدیریت محتوا هم بسیار موفق و فراگیر بوده اند به گونه ای که شرکت ها و حتی نشریه های معتبر دنیا هم از چنین سیستم هایی به عنوان پایه در طراحی وب سایت خود استفاده می کنند و موفق ترین آنها سیستم های مدیریت محتوای رایگان یا Open Source هستند که از آن جمله می توان به وردپرس، دروپال و جوملا اشاره کرد. به راحتی می توانید آنها را از وب سایت مربوطه دانلود کنید بدون اینکه هزینه ای بپردازید و برنامه نویسان می توانند کدهای آنها را همانگونه که خود می خواهند بنویسند و اصلاح کنند و در اختیار دیگران قرار دهند و به همین ترتیب افزونه ها و قالب های بسیاری هم توسط کد نویسان ارائه شده است که قابل استفاده بوده و باز هم به صورت رایگان در اختیار همگان قرار می گیرد. آنها برای خود جامعه ای مجازی از برنامه نویسان سراسر دنیا ایجاد کرده اند که نه تنها برنامه ها و کد های را با یکدیگر به اشتراک می گذارند و از حاصل کار یکدیگر بهره می برند بلکه به این ترتیب کتاب ها، ویدیو ها و کنفرانس های آموزشی هم ارائه می دهند و چون این سیستم های مدیریت محتوا بسیار محبوب و متداول هستند به احتمال زیاد منابع زیادی در رابطه با آنها می یابید و می توانید به راحتی پاسخ پرسش های خود را پیدا کنید یا حتی با متخصصین و برنامه نویسان ارتباط برقرار کنید و پاسخ خود را از آنها دریافت کنید. در ادامه به بررسی این سیستم های مدیریت محتوا می پردازیم تا اگر قصد دارید از هر کدام از آنها استفاده کنید با چشم باز اقدام کنید و انتخاب درستی داشته باشید.

 

وردپرس

وردپرس از گذشته های دور متداولترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است. که در ایران هم بسیار استفاده می شود و بسیاری که خود را طراح وب سایت معرفی می کنند در حقیقت این سیستم مدیریت محتوا را نصب می کنند. وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی ارائه شد و هم اکنون هم برای وب سایت هایی که مقدار زیادی متن و بلاگینگ دارند مورد استفاده قرار می گیرد. البته می توانید از آن برای ساخت دیگر انواع وب سایت هم استفاده کنید و به خوبی هم جواب می دهد! در مقایسه با دیگر سیستم های مدیریت محتوا وردپرس از نظر سادگی در نصب و کار در مقام اول قرار می گیرد. و طراحان وب سایت به همین دلیل آنرا به دیگر سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال ترجیح می دهند حتی با تعداد زیاد پلاگین ها به اندازه دیگر سیستم های مدیریت محتوا قابلیت سفارشی سازی و تنظیمات مورد نظر را ندارد. و همچنین به خاطر حفره های امنیتی اش معروف است و در صورت سهل انگاری صاحب وب سایت احتمال هک شدن آن کم نیست. وردپرس عموماً برای وب سایت های ساده مناسب است یا برای افرادی که دانش زیادی در زمینه طراحی وب سایت ندارند و می خواهند خود به تنهایی وب سایتشان را اداره کنند و همچنین وب سایت های کوچک و کم حجم مناسب است.

 

وردپرس از قالب یا تم هایی استفاده می کند که شامل فایل های CSS و PHP و دیگر انواع فایل است اینها فایل هایی هستند تعیین می کنند وب سایت وردپرسی به چه شکلی به نمایش درآید. کاربران می توانند قالب های رایگان را از وب سایت رسمی وردپرس دریافت کنند یا قالب مورد نظر خود را به طراحان وب سایت سفارش دهند و آنچه را که می خواهند خریداری کنند هر چند بیشتر طراحان قالب های اختصاصی خود را دارند. برای اینکه بتوانید یک قالب اختصاصی برای خود طراحی کنید باید با فایل های CSS و نحوه کار با آنها و همچنین کدنویسی به زبان PHP آشنا باشید و البته مقدار زیادی هم مطالب آموزشی در این زمینه وجود دارد که می توانید از آنها برای طراحی قالب اختصاصی خود بهره ببرید و یکی از این راه حل ها استفاده از theme framework ها است که نیاز شما را برای کد نویسی تا حد بسیار زیادی رفع می کند.

 

دروپال

هر چند وردپرس درمیان طراحان وب سایت ها طرفداران زیادی دارد اما برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزاری علاقه زیادی به دروپال نشان می دهند. این سیستم مدیریت محتوا بیش از همه قابلیت سفارشی سازی دارد و برای وب سایت های بزرگ با هزاران صفحه بهترین گزینه است. همچنین دروپال در زمینه امنیت اعتبار بالایی دارد و از این جهت می توان آنرا در درجه اول اعتبار قرار داد. یکی از امن ترین وب سایت هایی که با دروپال ساخته شده است سایت کاخ سفید است.

 

نمونه پیش فرض قابل دانلود شامل هسته اصلی این سیستم مدیریت محتوای وب سایت است که به شما اجازه می دهد وب سایتی ساده بسازید. در حالیکه دروپال قدرت خود را از 25 هزار افزونه قابل نصب خود می گیرد که توسط برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزاری به صورت رایگان منتشر شده اند. این افزونه ها از هر نظر قابلیت های مورد نیاز برای توسعه نرم افزاری وب سایت و کاربردهای مختلف را پوشش می دهند اما برنامه نویسان می توانند ماژول های مورد نظر خود را بنویسند. همچنین می توانید نسخه های سفارشی دروپال برای مقاصد خاص را بیابید که توسط سازمان ها و موسساتی از قبیل دانشگاه ایجاد شده اند.

 

بزرگترین ایرادی که به دروپال می گیرند این است که آموختن و کار کردن با آن به عنوان طراح سایت کار ساده ای نیست. این حرف به خصوص برای نسخه های قبل از دروپال 7 صحیح بود که در سال 2011 منتشر شد. امروزه برای اینکه از دروپال استفاده کنید نیازی نیست که برنامه نویس باشید اما هنوز هم بسیاری از طراحان وب سایت وردپرس را ترجیح می دهند چون ساده تر است.

 

اشکال دیگری که به دروپال وارد می دانند این است که با هر به روزرسانی از یک ورژن به ورژن دیگر باید همه ماژول ها و افزونه ها را دوباره بنویسید. و به عنوان مثال اگر وب سایتی از ورژن 6 بخواهد به ورژن 7 دروپال به روزرسانی شود باید قبل از این کار ماژول های خود را که مناسب برای دروپال ورژن 7 نوشته شده اند داشته باشد که معمولاً به این زودی انجام نخواهد شد و به همین دلیل بسیاری از وب سایت هایی که از دروپال استفاده می کنند تا مدت زیادی نمی توانند از نسخه جدید تر استفاده کنند.

 

همانند وردپرس، دروپال هم از قالب برای به نمایش گذاشتن شکل ظاهری خود استفاده می کند و فرایند ساخت این قالب ها مانند ساخت قالب در وردپرس است. می توانید قالب های موجود را دانلود کنید، یا وقت بیشتری بگذارید و قالب اختصاصی خود را بسازید که نیاز به آشنایی با زبان PHP دارد تا بتوانید قالبی را ایجاد یا اصلاح نمایید. همچنین مانند وردپرس مقدار زیادی منابع آموزشی در این زمینه وجود دارد که به شما کمک می کند قالب مورد نظر خود را طراحی کنید.

 

جوملا

جوملا بین دو سیستم مدیریت محتوای قبلی قرار می گیرد قابلیت سفارشی سازی بیشتری از وردپرس دارد و کار کردن با آن ساده تر از دروپال است. این سیستم مدیریت محتوا هم جامعه نسبتا بزرگی از برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزاری دارد که به پیشرفت آن کمک می کنند اما در مقایسه با ورد پرس با 30 هزار و دروپال 25 هزار رقم 7600 تایی برای افزونه های آن ممکن است وب سایت شما را برای کار های خاص لنگ کند و مجبور شوید برای رفع نیاز های خود در این سیستم مدیریت محتوا دست به دامن برنامه نویسان شوید و هزینه هایی به شما تحمیل شود.

 

جوملا از تمپلیت ها استفاده می کنند که شبیه به همان قالب در وردپرس و دروپال هستند و می توانید آنها را به صورت رایگان از وب سایت مربوطه دانلود کنید یا برای خود طراحی کنید. یکی از وب سایت هایی که از جوملا استفاده می کند وب سایت دانشگاه ایالتی اکلاهما است.

 

در پایان تصمیم نهایی با شماست که کدام یک را بسته به نیاز خود انتخاب کنید و بسیار مهم است که وقتی می خواهید وب سایتی راه اندازی کنید اجازه ندهید طراح وب سایت نظر خودش را بخاطر راحتی کار به شما تحمیل کند بلکه وب سایت شما بر اساس چشم انداز رشد و توسعه آینده طراحی شود.

 

 

منبع:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

نویسنده:

علی یزدی مقدم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

با توجه به مقاله بالا جوملا بهتره

 

در ضمن چرا بیشتر کاربر ها وردپرس رو پیشنهاد میدن؟ نصب و استفاده آسان؟

 

به نظر من سیستم جوملا منظم تر و قوی تره

 

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

با توجه به مقاله بالا جوملا بهتره

 

در ضمن چرا بیشتر کاربر ها وردپرس رو پیشنهاد میدن؟ نصب و استفاده آسان؟

 

به نظر من سیستم جوملا منظم تر و قوی تره

 

باتشکر:)

من اصلا این موضوع رو قبول ندارم

بزرگترین سایت های دانلود کشور مثل دانلودها و میهن دانلود و ... از وردپرس استفاده میکنندو

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

خوب سایت های قوی و بزرگتری هم از جوملا استفاده میکنند

 

 

یکی از وب سایت هایی که از جوملا استفاده می کند وب سایت دانشگاه ایالتی اکلاهما است.

 

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من برای همه سایتهام وردپرس رو انتخاب کردم

 

جوملا و نیوک و دیتالایف رو تست کردم

 

ولی وردپرس ژچیز دیگه ایه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز ای کاش یه دلیل برای انتخابتون مطرح میکردین.

 

با توجه به راهنمایی شما عزیزان و دوستان دیگر بنده تفاوت زیادی بین این دو نمیبینم و دلیل انتخاب هر کدام را فقط ویژگی ها و قابلیت های قالب مورد نظر و ویژگی های افزونه ها و ماژول های هر کدارم از این سیستم های مدیریت محتوا میبینم.

 

با توجه به نیاز های خودم قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو برای کار انتخاب کردم.

 

لطفا در مورد قالب نظر بدید.

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • سلام
  • از دید طراحی بخوایین برین جلو دروپال از همشون عالی تر هسش و بیشتر سازمان ها و ارگان های مهم ازش استفاده می کنن فقط موردی که داره استایل هاش پولی هستن , خواسین در خدمتم
  • بعد اون وردپرس دارای انعطاف بالایی هس و میشه گف الان نظر همه روی اون هسش , برا استایل هاش هم صحیفه , نوین دانلود , استایل چهارده و خیلی از استایل های پولی ام هسن , باز خواسین در خدمتیم

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

ممنون که نظر دادین

 

همین قالبی هم که دمو گذاشتم پولیه

 

مدریت محتوا رو انتخاب کردم "جوملا"

 

فقط اگه قالبی با جوملا دارید البته ورژن 3 لطفا معرفی نمایید.

 

 

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • جوملا اکثرا رایگان زیاد نداره استایل
  • اما برررسی کنین
  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

ممنون که نظر دادین

 

همین قالبی هم که دمو گذاشتم پولیه

 

مدریت محتوا رو انتخاب کردم "جوملا"

 

فقط اگه قالبی با جوملا دارید البته ورژن 3 لطفا معرفی نمایید.

 

 

باتشکر:)

 

این قالب اصلا به درد یه سایت دانلود نمیخوره! فالب خبری هستش. در ضمن من با هردو سیستم جوملا و وردپرس کار کردم، بهت پیشنهاد میکنم حتما از وردپرس استفاده کنی

هم قالب رایگان زیادی داره، هم سادگی استفاده با وردپرس خیلی خوبه.

بعد از یه مدتی که سایتت بزرگ بشه میفهمی که بزرگترین اشتباه استفاده از جوملا بوده!

من یه سایت انلود دارم که با وردپرس ساختم.

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

ممنون بابت راهنماییتون

 

تاپیک به پاسخ رسیده.

 

لطفا یکی از مدیران بزرگوار تاپیک رو ببنده

 

باتشکر:)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...