AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 غول چراغ جادو اومده ازت 3 تا ارزو داره تا براورد کنه ,کدومارو ازش طلب می کنی ! چرا ... 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 صندلی داغ چیه ؟ الان گرمه یا سرده ؟ بعد تو دوس داری کی بشینه ؟ بهترین سوالات رو کی می پرسه ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 6 سوال از خودت کن و پاسخشم بده! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 عالی و ممنون از پاسخ هات عزیز ویبولتین یا مای بی بی ؟ ipb یا زنفور ؟ با دلیل ممنون teary از اینا فقط با مای بی بی کار کردم ، ولی فک میکنم ویبولیتن امکانات بیشتر و بهتری داشته باشه ! چون کار نکردم باهاشون نمیتونم بگم !!! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 صندلیت داره یخ میزنه آآآآآ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 اگه جهان و دنیا دکمه ی بازگشت داشت چی رو ترجیح میدادی ؟ یه بند بنویس به نظرم کلا برگشت زیاد خوب نیست ، اتفاقی که باید بیوفته اخرش میوفته ، هرکاریم کنیم همون میشه ! ترجیح میدادم بشه زندگی رو سریع برد جلو... ، از غم ها و مشکلات سریع گذشت و بیشتر روی جاهای خوبش تمرکز کرد ! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 غول چراغ جادو اومده ازت 3 تا ارزو داره تا براورد کنه ,کدومارو ازش طلب می کنی ! چرا ... اگر خوناشام بودن مثل اون چیزی باشه که تو سریال " خاطرات یک خوناشام " نشون میده دوست داشتم خوناشام باشم ! دوست دارم بتونم تمام کسایی که میشناسمو بخندونم.. دوست دارم خوشبختی نامزدمو ببینم... 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 صندلی داغ چیه ؟ الان گرمه یا سرده ؟ بعد تو دوس داری کی بشینه ؟ بهترین سوالات رو کی می پرسه ؟ بازجوییه محترمانه straight یخ یخ teeth محسن نیروزاد silly فعلا که فقط شما و علی جان سوال میپرسین که جفتتونم سوالای جالبی میپرسین ! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 6 سوال از خودت کن و پاسخشم بده! من اصولا عادت دارم سوالارو میپیچونم تا حالا پیش نیومده بخوام از خودم سوال بپرسم ، ایشالا این قسمت کم کم تکمیل میشه shy 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 صندلیت داره یخ میزنه آآآآآ شروع صندلی داغ و امتحانام باهم یکی شد بخاطر همین نمیرسم درست حسابی بیام تو نت ! نامردا امتحان نمیگیرن که انتقام میگیرن !cry تمومم نمیشه اخه !!!depressed 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 سانتافه یا لندکروز؟ دوس داری پولدار ترین ادم ایران بشی؟یا با سوادترین؟ بدترین خاطره زندگیت؟ استاتوس واتس اپتو بدون سانسور بذار اسکرین شات گوشیت رو بذار 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 زندگی توی یه قصر با کلی خدم و هشم(حشمteeth) یا زندگی توی یه خونه روستایی بین کلی درخت و سرسبزی؟ مدل گوشیت چیه؟ جز ارزوهای عاشقانه؛چه آرزوی بزرگی داشتی ک نرسیدی بهش کلا زندگی رو تو چی میبینی؟ درصد رفاقت بین خودت و پدرت چقدره؟(یعنی بینتون احترامه یا رفاقت مثل دوتا رفیق) 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اهل مهمونی هستی یا بیشتر دوس داری تنها باشی؟ گروه رو میپسندی یا تنهایی رو؟ یک جمله به محبت های مادرت یک جمله به محبت های پدرت بزرگترین سوءضنی ک نسبت به یکی داشتی و بعد فهمیدی کاملا برعکس بوده ؛به کی بوده و چی بوده اصلا؟ 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 نام کاربرارو بزار :: dizzy spiderman inlove heart flirt 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 از دید خودت بهشتی هسی یا میری جهنم بسوزی ؟؟؟ یه بند توضیح بنویس 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 معنی این امضا رو برامون بنویس ::: 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 چرا تو ؟؟؟؟ چرا بیست اسکریپت ؟؟ چرا من ؟؟؟ چرا علی آبادان ؟؟ چرا این همه سایت اسکریپت ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 فروشگاهت ایده ی کی بود ؟؟؟ استایل زیبایی داری !! خریدی ؟؟؟ چن ؟؟؟ مرچنت چیه ؟؟؟ آواتار کی بهتره ت انجمن ؟؟؟ با کی درگیری در انجمن ؟؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 سانتافه یا لندکروز؟ دوس داری پولدار ترین ادم ایران بشی؟یا با سوادترین؟ بدترین خاطره زندگیت؟ استاتوس واتس اپتو بدون سانسور بذار اسکرین شات گوشیت رو بذار bmw i8 تو ایران سواد به کار نمیاد ، پولدار تر رو ترجیح میدم خاطرات بد جنبه خوبی ندارن که بیان بشن ، بیخیال خدااا منتظرم بااش ، تلافی میکنم... از کدوم قسمت شاپ بزارم ؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 زندگی توی یه قصر با کلی خدم و هشم(حشمteeth) یا زندگی توی یه خونه روستایی بین کلی درخت و سرسبزی؟ مدل گوشیت چیه؟ جز ارزوهای عاشقانه؛چه آرزوی بزرگی داشتی ک نرسیدی بهش کلا زندگی رو تو چی میبینی؟ درصد رفاقت بین خودت و پدرت چقدره؟(یعنی بینتون احترامه یا رفاقت مثل دوتا رفیق) خونه خودمون تقریبا بزرگه ، باغچه هم داره ، کلا با باغچه و حشرات و اینجور چیزا مشکل دارم ، مورد اول رو بیشتر دوست دارم lenovo k3 note اگر قرار بود به ارزو رسید که دیگه اسمش ارزو نبود ! خوش گذرونی جفتش هست ، هم احترام هم رفاقت 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 اهل مهمونی هستی یا بیشتر دوس داری تنها باشی؟ گروه رو میپسندی یا تنهایی رو؟ یک جمله به محبت های مادرت یک جمله به محبت های پدرت بزرگترین سوءضنی ک نسبت به یکی داشتی و بعد فهمیدی کاملا برعکس بوده ؛به کی بوده و چی بوده اصلا؟ تنهایی تنهایی تشکر ممنون کلا سعی میکنم در مورد کسی قضاوت نکنم که اینجور مسایل پیش نیاد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 نام کاربرارو بزار :: dizzy spiderman inlove heart flirt @Mr\.Gadatas @M\.J Saberyan @AynaZ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 از دید خودت بهشتی هسی یا میری جهنم بسوزی ؟؟؟ یه بند توضیح بنویس تا اونجایی که میدونم هممون بهشتی هستیم ! خدا هوامونو داره ، گفته حق مردمو نخور بقیش با من teary یک بند دقیقا میشه چقدر ؟teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 معنی این امضا رو برامون بنویس ::: دو دسته برات حرف در میارن ! که دوتا دستشونم یه ویژگی اصلی مشترک دارن اونم اینه که بهت حسودی میکنن 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 چرا تو ؟؟؟؟ چرا بیست اسکریپت ؟؟ چرا من ؟؟؟ چرا علی آبادان ؟؟ چرا این همه سایت اسکریپت ؟؟؟ واقعا چرا من ؟straight مگه چیکار کردم ؟depressed همینجوری باحاله چون سوالای سخت میپرسیshy چون یجورایی همشهریمونه تا رقابت به وجود بیاد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده