A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 سلام و خسته نباشید ممنون میشم آخرین نسخه تراوین فارسی سازی شده رو بهم بدید متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 نیست باید بخری من قمت گرفتم ورژن 4.5 رو میگن 120 تومن نصب میکنن برات دیگه پشمون شدم 120 نداشتم اونخ بعدشم ترواین رو ساختی باید سرور اختصاصی بگیری و پشتیبانی خوب داشته باشی قیمت سکه مناسب باشهو از تبلیغات گوگل استفاده کنی از من میشونی یه نسخه خارجیشو بگیر بعد بده یکی با قیمت 600 تومن برات فارسی وئ رفع باگ کنه برات .و اختصصاصی برات گرافیکشو بازسازی کنه مث دژکوب اینجوره که ترواینت تو ایران نامدار میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 نه نمیخام که باهاش درامد و کسب و کار راه بندازم فق میخام چند نفر از فامیل هستیم با هم بازی کنیم در همین حد ولی گرنه نمیخام همه بازی کنن یا کار کنم باهاش و .. فقط نهایت 5 تا کاربر بشیتر نیستیم که فامیل هستیم گفتیم یه تراوین باهم بزنیم یعنی با هم مبارزه کنیم در یک زمینی که فقط خودمون باشیم ;d لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ نسخه ی 6 : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ نسخه ی 6 : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مرسی مدیر جان ولی آیا این نسخه فارسی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 نسخه های فارسی پر باگ هستن اصلا درد نمیخورن خدایش یه کد میزنی مثلا 100 کیلو نیرو وارد شهر میشه از انگلیسش استفاده کن اگر خودتم بلدی فارسیش کنی بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 نسخه انکلیسی رو دریافت و فارسی سازی و ترجمه و راستچین کنید بسیار امن تر هست. البته من هر چی گشتم نستونستم در منابع انگلیسی پیداش کنم و پیوند ها هم اکثرا خراب بودند. به هرحال اگر استفاده کردید بخش نمایش نسخه اسکریپت در پانویس رو حذف کنید (جهت افزایش امنیت) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 مرسی محسن جان تشکر عزیزم <3 راستی من این اسکریت نصب کردم ولی موقع نصصب بعد از مرحله اول این ارور رو نمایش داد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از دیتایس ارور میگیره ؟ آخه همه چیزش اوکی کردم و دیتایس رو به یوزر متصل کردم ولی بازم ین ارور رو نمایش میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 مرسی محسن جان تشکر عزیزم <3 راستی من این اسکریت نصب کردم ولی موقع نصصب بعد از مرحله اول این ارور رو نمایش داد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از دیتایس ارور میگیره ؟ آخه همه چیزش اوکی کردم و دیتایس رو به یوزر متصل کردم ولی بازم ین ارور رو نمایش میده نمیتونم عکستون رو ببینم متاسفانه متن ارور رو قرار بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 مرسی مدیر جان ولی آیا این نسخه فارسی هست ؟ فارسی سازی کامل رو بتون دادم چن روز پیش عزیز فراموش کردین ؟؟ از اون استفاده کنین جهت ارور و ... هم اطلاعاتو تلگرام بدین نصب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtazrh 0 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 سلام اسکریپت جدید تری نیست منم برای استفاده ی شخصی میخوام(یه سرور چند نفره) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 نسخه ی سالم این هسش و اخرینش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما 4 بهتر از این هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza2000 0 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام من از همین نسخه 4 استفاده کردم اما این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام من از همین نسخه 4 استفاده کردم اما این ارور رو میده این مربوط به تنظیم نکردن اطلاعات دیتابیس صحیح هس عزیز / یک بار دیتابیس خودتون رو چک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.