Mr.Gadatas 103 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام فایل های اسکریپت Kayako Fusion رو آپلود کردم و طبق آموزش زیر پست اصلی برای نصب اقدام کرده ام ولی با رفتن به آدرس نصب با ارور 500 مواجه میشوم. روی زیر دامنه دارم نصب میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام ارور 500 میتونه دلایل زیادی داشته باشه ولی معمولا مربوط به کدهای فایل htaccess میشه ! برای دیدن دقیق مشکل میتونین فایل error_log رو توی هاستتون باز کنین ببینین چی نوشته تا دوستان بتونن بهتر راهنماییتون کنن!! موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام عمده ترینش با غیرفعال کردن httacses رفع میشه گر نشد این روشارو بکار گرید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام فایلی که گفتید در پوشه اسکریپت وجود ندارن httacses لطفا بنده رو در جواب هایتان تگ بفرمایید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام فایلی که گفتید در پوشه اسکریپت وجود ندارن لطفا بنده رو در جواب هایتان تگ بفرمایید باتشکر الزاما فایل htaccess نباید توی همون پوشه باشه ، اگر توی root هاستتون هم باشه برای تمام پوشه ها و زیر پوشه ها اعمال میشه !! درضمن این فایل مخفی هست ، موقع ورود به فایل منیجر باید تیک گزینه ای که میگه فایلهای مخفی رو نشون بده رو بزنین !! موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام فایلی که گفتید در پوشه اسکریپت وجود ندارن لطفا بنده رو در جواب هایتان تگ بفرمایید باتشکر بله حتما عزیز@Mr.Gadatas فایل error_log معمولا در پوشه ی ادمین هسش که در همه اسکریپت ها موجود نیس فایل httavses هم معمولا مخفی هسش اینطوری از حالت مخفی در بیارین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام بله با روش نمایان سازی فایل های مخفی آشنایی دارم. خیر حتی در روت هم این فایل موجود نمیباشد فک کنم بهتره با پشتیبانی هاست تماس بگیرم اگه اونجا به جواب نرسیدم باز مزاحم میشوم. باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام با هاستینگ هماهنگی کردم و آن ها هم خطای زیر را علت مشکل اعلام نمودند. [spoiler=خطا]Fatal error: Call to a member function Get() on a non-object in /home/liowebne/public_html/support/__swift/models/Settings/class.SWIFT_Settings.php on line 53 لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 فکر کنم باید امنیت سی پنلت رو غیرفعال کنی تا جواب بده یه بار تست کن و غیرفعال کن ببین جواب میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام با هاستینگ هماهنگی کردم و آن ها هم خطای زیر را علت مشکل اعلام نمودند. [spoiler=خطا]Fatal error: Call to a member function Get() on a non-object in /home/liowebne/public_html/support/__swift/models/Settings/class.SWIFT_Settings.php on line 53 لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر سلام@Mr.Gadatas این مورد از کم بودن توابع سرور پشتبانی هاستینگ شماست عزیز اطلاعاتتون رو خصوصی کنین مام یه بار بررسی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام این مورد از کم بودن توابع سرور پشتبانی هاستینگ شماست عزیز جواب شما رو به پشتیبانی گفتم و اون ها هم پاسخ دادند. [spoiler=پشتیبانی]مشتری گرامی لطفا تنظیماتی که مدنظر شما می باشد را اعلام کنید تا بررسی شود و اگر ممکن باشد فعال می شود. باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام جواب شما رو به پشتیبانی گفتم و اون ها هم پاسخ دادند. [spoiler=پشتیبانی]مشتری گرامی لطفا تنظیماتی که مدنظر شما می باشد را اعلام کنید تا بررسی شود و اگر ممکن باشد فعال می شود. باتشکر سلام@Mr.Gadatas پشتبانی که بلد نباشه httacses ؤو ویرایش یا غیرفعال نکنه بدرد نمیخوره عزیز اطلاعات بفرسین نصب و تست بشه براتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.