smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام دوستان میخواستم یه قالب وردپرس طراحی کنم ، خواستم از نظراتتون استفاده کنم که موضوع قالب چی باشه و چه امکاناتی داشته باشه بهتره ! ( توی طراحی و کد نویسی حرفه ای نیستم ولی خوشحال میشم نکاتی خوبی بگین که مجبور بشم برای انجامش چیزای جدید یادبگیر ، البته کار سختم ازم نخواین smiley) این یه نمونه از طراحیام ، در این حد مشکلی ندارم ! teary لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتیم که کد نویسی کامل شد قالب برای دوستانی که نظرات مفید و کار آمدی دادن یا به طور رایگان یا با تخفیف ویژه ( بستگی به وضع مالیم توی اون موقع دارهteary ) قرار داده میشه !!! پیشاپیش از همکاریتون تشکر میکنم heart لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 کپی نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 کپی نکن چیو ؟!Sure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 قالبی که قراره بزنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 قالبی که قراره بزنی خب میگم نظر بدین چجوری باشه که کپی نشه دیگه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام دوستانمیخواستم یه قالب وردپرس طراحی کنم ، خواستم از نظراتتون استفاده کنم که موضوع قالب چی باشه و چه امکاناتی داشته باشه بهتره ! ( توی طراحی و کد نویسی حرفه ای نیستم ولی خوشحال میشم نکاتی خوبی بگین که مجبور بشم برای انجامش چیزای جدید یادبگیر ، البته کار سختم ازم نخواین smiley) این یه نمونه از طراحیام ، در این حد مشکلی ندارم ! teary لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتیم که کد نویسی کامل شد قالب برای دوستانی که نظرات مفید و کار آمدی دادن یا به طور رایگان یا با تخفیف ویژه ( بستگی به وضع مالیم توی اون موقع دارهteary ) قرار داده میشه !!! پیشاپیش از همکاریتون تشکر میکنم heart سلام معمولا استایل هایی رو طراحی و در اولویت بزارین که نیاز فعلی باشه مثل موزیک فیلم دانلود و . . . از یه وب سایت در این زمینه ها الگو بگیرین که چه امکاناتی دارن سپس از روی الگوی امکانات خودتون دس به کار شین موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام معمولا استایل هایی رو طراحی و در اولویت بزارین که نیاز فعلی باشه مثل موزیک فیلم دانلود و . . . از یه وب سایت در این زمینه ها الگو بگیرین که چه امکاناتی دارن سپس از روی الگوی امکانات خودتون دس به کار شین موفق باشین ممنون نظر خودم هم بیشتر روی موزیک بود ، یسری طرح هایی هم در نظر دارم ، ولی احتمالا توی کد نویسیش یکم گیر بیوفتم مجبور بشم دنبال یسری اموزش و کد باشم تا ببینم باید چیکار کنم !!sheklak لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.