farbod.de 0 ارسال شده در مرداد 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 سلام! من قبلا اسکریپت king media رو نصب میکرم و خوب بود ولی نمیدونم چرا بعدا هاستو ریست کردم دیگه بالا نمیاد!!! یعنی نه ادمین میتونه لاگین بشه نه یوزر ثبت نام کنه؟! میشه کمک کنید گیرم خیلی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. useradmin:deutsch pass:deutsch نمیدونم اروری که میده واس چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 کامل پاک کنید دوباره نصب کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de 0 ارسال شده در مرداد 15، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 کامل پاک کنید دوباره نصب کنید! 20بار امتحان کردم!! حتی الان هاستو واسم ریست کردن فک کردم ازونه ولی بازم نمیشه نمیدونم دلیلشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 شاید با هاست مشکل داره اسکریپت تست شدست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de 0 ارسال شده در مرداد 15، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 شاید با هاست مشکل دارهاسکریپت تست شدست میدونم اسکریپت درسته! قبلا تو هاستم نصب بوده!!! فکرمو خسته کرده!! هرکاری بوده کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1393 این مشکل برمیگرده به Mysql سرور که کش شده اطلاعات رو بفرستید برای بنده تا تنظیم و بهینه کنم واستون . تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zdamia 0 ارسال شده در دی 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1393 دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم جالبه چطوری میتونم حجم اپلود عکس رو ببرم بالا یعنی بیشتر از سه یا 4 مگ عکس اچ دی اپلود بشه خودش تا نزدیک 2مگ اجازه میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jagu 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم جالبهچطوری میتونم حجم اپلود عکس رو ببرم بالا یعنی بیشتر از سه یا 4 مگ عکس اچ دی اپلود بشه خودش تا نزدیک 2مگ اجازه میده به هاستتون تیکت بزنید که محدودیت آپلود php رو براتون افزایش بدن ! اگر هم روی xammp نصب کردین این مقدار رو توی php.ini افزایش بدین . upload_max_filesize=2M تغییر بدین به اندازه ای که می خواین مثلا بیست مگابایت upload_max_filesize=20M ممممم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده