zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام قالب این لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چی هست ؟ ایا نمونه مشابه این قالب رو که قابلیت های حرفه ای رو مثل این سایت داشته باشه دارید؟ برای دانلود بزارید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام دوست من قالب مشکل درگاه پرداختش مشکل داره که از خود پی لاین هست ایا این مشکل قابل حل هست یا نمونه دیگه تم فارست رو دارید ؟ من با وردپرس کار میکنم و کار با اسکریپت رو بلد نیستم روش نصب و کار با اسکریپت رو میتونید بگید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 .سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! برای بخش درگه پرداختش شما میتونین مجدد پلاگینش رو از ازمایشگاه پی لاین دانلود کرده و جایگزین کنین در کدوم اسکریپت مشکل دارین ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام خودی پی لاین خدمات ارائه نمیدهد .چطور باید جایگزین کنم درگاه رو ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه بهینه شده اسکریپت تم فارست رو چجور باید روی هاست نصب کرد لطفا قدم به قدم توضیح بدید . ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 .سلام پس پی لاین بیچاره هم فیلتر شدش بزودی رفع فیلتر خواهن شد / شما فقط میتونین از درگاه های دیگری استفاده کنین و یا درگاه مستقیم و نماد بگیرید ابتدا یک دیتابیس ایجاد کنید و مشخصات آن را درون فایل zipmarket/config/config.php وارد کنیدسپس محتویات فایل SQL.sql را درون دیتابیس ایمپورت کنید.نام کاربری و رمز عبور مدیریت به صورت پیشفرض admin می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 بیزحمت میتونید یه فیلم درست کنید من که دو روز به کوب درگیرشم هنوز نتونستم نصبش کنم . تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 اطلاعات هاستتون رو بفرسین تا فردا نصب میکنم براتون هاستتون رایگان نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 وای ممنونم ازتون اما متاسفانه هاست رایگان هست ولی خیلی خوب عمل میکنه . فقط یه زحمتی بکشید موقع نصب فیلم بگیرید که یاد بگیرم .ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 برخی وقتا در هاست رایگان ایراداتی در توابع هسش ولی بفرسین نصبش کنم تا فردا خصوصی کنبن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 قالب مارکت پلیس ی قالب جدید تو این سبک برای فروش فایل های مجازی ( قالب ) میباشد خواستید پی وی صحبت میکنیم . دمو : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. توی پی جواب دادم قالب مارکت پلیس ی قالب جدید تو این سبک برای فروش فایل های مجازی ( قالب ) میباشد خواستید پی وی صحبت میکنیم . دمو : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.