sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم اسکریپت پشتیانی آنلاین فارسی بهم معرفی بکنید که هم سالم باشه و هم بشه برای پشتیبانی اون دپارتمان تعریف کرد یعنی زمانی که کاربر میخواد از پشتیبانی استفاده بکنه دپارتمان مورد نظرش رو انتخاب بکنه پیشاپیش تشکر از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 فک کنم whmcs خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 من خودم از Whmcs برای مشتری ها استفاده میکنیم ، اما اگه میخوای آنلاین باشی ، مثلا به وسیله ی یک نرم افزار لوگین بشی و مشتری با هم چت آنلاین داشتی باشی ، لایو زیلا از همش مناسب تر هستش. مثلا اینجا رو ببین: portal.famo.ir از whmcs داره استفاده میکنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 من خودم از Whmcs برای مشتری ها استفاده میکنیم ، اما اگه میخوای آنلاین باشی ، مثلا به وسیله ی یک نرم افزار لوگین بشی و مشتری با هم چت آنلاین داشتی باشی ، لایو زیلا از همش مناسب تر هستش.مثلا اینجا رو ببین: portal.famo.ir از whmcs داره استفاده میکنه! whmcs دارم و برای تیک خیلی عالیه لایو زیلا که فرمودید فارسی که دیدم داره ولی قابلیت دپارتمان بندی هم داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 whmcs دارم و برای تیک خیلی عالیهلایو زیلا که فرمودید فارسی که دیدم داره ولی قابلیت دپارتمان بندی هم داره ؟ whmcs دارم و برای تیک خیلی عالیهلایو زیلا که فرمودید فارسی که دیدم داره ولی قابلیت دپارتمان بندی هم داره ؟ من خودم نتونستم دیپارتمان بهش اضافه کنم ، یعنی باهاش ور نرفتم و قصدی هم نداشتم ، ولی دیدم که دیپارتمان بهش اضافه کردن و میشه اضفه کرد! اساتید بهتر میدونن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 به نظر من توی مخزن وردپرس بگردی چیزای خیل خوبی پیدا میکنی من خودم ی افزونه پشتیبانی رایگان رو از همین مخزن وردپرس پیدا کردم!!!coolcoolcoolcool لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 البته آره همچین چیزی هم خود بنده دارم ، اما پولی هستش و خودم از جایی تهیه کردم ، نظیر سایت روبه رو : مشهاهدکنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این افزونه رو بنده دارم ، ولی از جایی تهیه کردم! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1395 سلام تایپیک رو آپ میکنم تا مجدد راهنمایی بفرمایید چون به اون چیزی که میخواستم نرسیدم اسکریپت پشتیبانی انلاین میخوام ( یعنی live chat ) و whmcs و سیستم تیکت نمیخوام امکانات هم کامل باشه و درضمن zopim ایران رو فیلتر کرده پس پیشنهادش ندید ( البته برام مهمه خودم میزبانی بکنم پس نمیخوام داخل سایت دیگه برم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.