مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 در امشب خدمت شما هستیم با قالب قبلی تالارگفتگو بیست اسکریپت که ظاهری بسیار مشابه پرشین تولز دارد. این پوسته زیبا کاملا واکنش گرا می باشد و همچنین قابلیت هایی که قبلا در تالار گفتگو بیست اسکریپت موجود بوده در این نیز اضافه گردیده است . همچنین باید عرض کنم که این پوسته به صورت تخصصی توسط تیم بیست اسکریپت بهینه سازی شده است . هم اکنون می توانید این پوسته را برای اولین بار توسط بیست اسکریپت دریافت کنید. کاربران و بازدید کنند گان محترم خواهشمندیم این پوسته را به اشتراک بگذارید متاسفانه این پوسته به صورت غیرقانونی توسط افراد سودجو برای فروش قرار گرفته است ! برای دانلود به صفحه زیر مراجعه کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مرسی و ممنون محمد جواد جان بابت اشتراک گذاری 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام تشکر از شما جواد عزیز بابت انتشار و بهینه سازی این استایل خارق العاده و ممنون از اینکه دست افراد سودجو برای اینکارو کوتاه کردین 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 در امشب خدمت شما هستیم با قالب قبلی تالارگفتگو بیست اسکریپت که ظاهری بسیار مشابه پرشین تولز دارد. این پوسته زیبا کاملا واکنش گرا می باشد و همچنین قابلیت هایی که قبلا در تالار گفتگو بیست اسکریپت موجود بوده در این نیز اضافه گردیده است . همچنین باید عرض کنم که این پوسته به صورت تخصصی توسط تیم بیست اسکریپت بهینه سازی شده است . هم اکنون می توانید این پوسته را برای اولین بار توسط بیست اسکریپت دریافت کنید. کاربران و بازدید کنند گان محترم خواهشمندیم این پوسته را به اشتراک بگذارید متاسفانه این پوسته به صورت غیرقانونی توسط افراد سودجو برای فروش قرار گرفته است ! برای دانلود به صفحه زیر مراجعه کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام تشکر از لطف تون یه سوال قالب تون مگه اختصاصی بوده که الان دارن میفروشنش ؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 چون من دیدم جدیدا بعضی جا ها قالب های رایگان را ویرایش میزنن و خدا تومان میفروشن مثلا گود نیوز که الان روی دیجی کالا مگ هست اومدن یه ویرایش زدن و 80 هزار تومان میفروشن نمونه اش فریش تم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 درود من اتفاقا همین روزا میخواستم این قالب رو درخواست کنم که اقایی کردید به اشتراک گذاشتید من از بخش استایل ایمپورت میکنم این ارور رو میده The provided file was not a valid XML file. Please provide a valid XML file. یه فایلش نیست انگار 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 چون من دیدم جدیدا بعضی جا ها قالب های رایگان را ویرایش میزنن و خدا تومان میفروشنمثلا گود نیوز که الان روی دیجی کالا مگ هست اومدن یه ویرایش زدن و 80 هزار تومان میفروشن نمونه اش فریش تم سلام این استایل بهینه شده توسط بیست اسکریپت هسش و رنگ بندی و دیگر موارد از جمله سرستون ها و سطرها و ... ویرایش گردیده اس ولی افرادی سودجو دارن همین استایل رو میفروشن 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 درودمن اتفاقا همین روزا میخواستم این قالب رو درخواست کنم که اقایی کردید به اشتراک گذاشتید من از بخش استایل ایمپورت میکنم این ارور رو میده The provided file was not a valid XML file. Please provide a valid XML file. یه فایلش نیست انگار سلام مشکلی در فایل ها نیس و صحیح هسش موقع ایمپورت بروزرسانی جدید رو بزنین 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltane7posh 1 ارسال شده در آبان 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 درود من هدر رو برداشتم از تنظیمات ولی بازم هدر بیست اسکریپت میاد چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 درود من هدر رو برداشتم از تنظیمات ولی بازم هدر بیست اسکریپت میاد چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود برنداشته ائید موجود اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltane7posh 1 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 درود برنداشته ائید موجود اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از یه قسمت بود که همین لینک رو داشته بود تو تنظیمات برداشتم باید از جای خاصی برش دارم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 خب شما چرا نمیری عوض کنی اون تصویر رو در اون مسیر ؟؟ در فایل CSS و هدر قالب زنفور بگردید هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده