رفتن به مطلب

اختصاصی حذف کامل فیلم و عکس در iOS


asal rnj

پست های پیشنهاد شده

دستگاه های ساخت شرکت اپل همواره ویژگی های منحصر به فردی دارند که کاربران را به خود جذب می کنند. ویژگی های دوربین محصولات این شرکت، مانند دوربین آیفون و آیپد از این قاعده مستثنی نیست و شامل ویژگی های جذاب بسیاری است. اما در کنار این ویژگی های جذاب، به نظر می رسد کار با برخی ویژگی ها در iOS8 دشوار است. یکی از این ویژگی ها بازگردانی عکس های حذف شده است. اما قابلیت بازگردانی تصاویر در آیفون یا آیپد بدین معناست که این تصاویر به طور کامل از دستگاه شما پاک نشده اند. شاید شما بخواهید تصویری را برای همیشه حذف کنید، به گونه ای که دیگر قابل بازیابی نباشد. امروز به شما آموزش می دهیم که چگونه عکس و فیلم های موجود در آیفون یا آیپدتان را کامل و برای همیشه حذف کنید.

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-750x410.jpg

تصاویر و فیلم ها به سه روش در آیفون ذخیره می شوند: ثبت تصویر با استفاده از اپلیکیشن تصویر برداری، ذخیره از اینترنت با استفاده از مرورگر سافاری و یا با اتصال به رایانه. در iOS8،برخلاف iOS7، زمانی که تصاویر را حذف می کنید، این فایل ها کاملا از دستگاه شما حذف نمی شوند، بلکه به سطل زباله انتقال داده می شوند. این یکی از ویژگی های مثبت این سیستم عامل است، زیرا تا ۳۰ روز پس از حذف یک فایل می توانید آن را بازیابی کنید.

 

حذف کامل تصاویر و فیلم ها در iOS8

 

 

  • در صفحه ی اصلی اپلیکیشن Photos را باز کنید.
  • سپس گزینه ی Albums را انتخاب کنید. این گزینه در گوشه ی پایین سمت راست صفحه ی نمایش قرار دارد.
  • در این قسمت می توانید بخش Recently Deleted را مشاهده کنید.
  • بخش Recently Deleted را انتخاب کنید.

 

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-225x300.jpg

 

 

  • در این پوشه تمام مواردی که اخیرا حذف کرده اید را می توانید ببینید.
  • در گوشه ی بالا، سمت راست گزینه ی Select را انتخاب کنید.

 

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-1-300x47.jpg

 

  • تصاویری که می خواهید برای همیشه حذف کنید را انتخاب کنید. می توانید تصاویر را تک تک و یا گروهی انتخاب کنید.
  • پس از انتخاب تصاویر، گزینه ی Delete، در گوشه ی پایین و سمت چپ صفحه ظاهر می شود.

 

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-2-300x34.jpg

 

  • روی گزینه ی Delete photo کلیک کنید. تصاویر برای همیشه حذف و غیرقابل بازگشت می شوند.

 

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-3-300x115.jpg

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...