مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام وقت بخیر ; گاهی اوقات پیش می آید که دوستانی مایل به تغییر نام کاربری خود در تالارگفتگو باشند حالا امکان داره بعد از مدتی از آن نام کاربری خسته شده باشند یا در انتخاب نام کاربری خود اشتباهی انجام داده باشند وهمچنین احتمال است که مجبور شوند یک نام کاربری جدید ایجاد کنند. از این رو ما این تاپیک را ایجاد کردیم که دوستانی که مایل به تغییر نام کاربری را در تالار گفتگو دارند درخواست ارسال کنند تا نام کاربری درخواست دهنده تغییر کند.wink2 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
unknown 164 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 سلام وقت بخیر ; گاهی اوقات پیش می آید که دوستانی مایل به تغییر نام کاربری خود در تالارگفتگو باشند حالا امکان داره بعد از مدتی از آن نام کاربری خسته شده باشند یا در انتخاب نام کاربری خود اشتباهی انجام داده باشند وهمچنین احتمال است که مجبور شوند یک نام کاربری جدید ایجاد کنند. از این رو ما این تاپیک را ایجاد کردیم که دوستانی که مایل به تغییر نام کاربری را در تالار گفتگو دارند درخواست ارسال کنند تا نام کاربری درخواست دهنده تغییر کند.wink2 سلام unknown لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در خرداد 3، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 3، 1395 سلام unknown سلام تغییر یافت 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 سلام وقت بخیر ; گاهی اوقات پیش می آید که دوستانی مایل به تغییر نام کاربری خود در تالارگفتگو باشند حالا امکان داره بعد از مدتی از آن نام کاربری خسته شده باشند یا در انتخاب نام کاربری خود اشتباهی انجام داده باشند وهمچنین احتمال است که مجبور شوند یک نام کاربری جدید ایجاد کنند. از این رو ما این تاپیک را ایجاد کردیم که دوستانی که مایل به تغییر نام کاربری را در تالار گفتگو دارند درخواست ارسال کنند تا نام کاربری درخواست دهنده تغییر کند.wink2 سلام لطفا نام کاربری من هم تغییر بدین به : H A S A N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 7، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 سلام تغییر کرد. سلام لطفا نام کاربری من هم تغییر بدین به : H A S A N 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 سلام لطفا نام کاربری من تغییر بدین به irantesco لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 درود فک کنم محدودیت داشته باشه هرکسی میتونه یه بار فقط اسمشو عوض کنه درسته؟ من قبلا تو یه انجمنی بودم اونجا فقط یه بار بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 سلام لطفا نام کاربری من تغییر بدین به irantesco سلام تغییر کرد درودفک کنم محدودیت داشته باشه هرکسی میتونه یه بار فقط اسمشو عوض کنه درسته؟ من قبلا تو یه انجمنی بودم اونجا فقط یه بار بود متاسفانه بله عزیز یک بار و نهایت در بعضی موارد 2 بار 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام لطفا نام کاربریمو به M E Y S A M تغییر بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام لطفا مال منو Zolfaghari بذارین ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 2، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلاملطفا نام کاربریمو به M E Y S A M تغییر بدین انجام شد سلام لطفا مال منو Zolfaghari بذارین ممنون انجام شد 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 درود اگه مقدوره اسم بنده رو به Configer تغییر بدید مرسی حرف اولش با سی بزرگ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 7، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 دروداگه مقدوره اسم بنده رو به Configer تغییر بدید مرسی حرف اولش با سی بزرگ ممنون سلام تغییر یافت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1395 سلام ممنون میشم اسم من رو هم به ERFAN تغییر بدید اگه موجوده با حروف بزرگ بزارید KINGERFAN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 8، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 8، 1395 سلامممنون میشم اسم من رو هم به ERFAN تغییر بدید اگه موجوده با حروف بزرگ بزارید KINGERFAN سلام تغییر یافت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 8، 1395 ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 سلام لطفا نام کاربریمو به AnonYm تغیر بدید ممنونmwah لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 سلام انجام شد سلاملطفا نام کاربریمو به AnonYm تغیر بدید ممنونmwah 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ℬαℬy㋡❦ 518 ارسال شده در آبان 12، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1396 (ویرایش شده) سلام ℬαℬy㋡❦ بشه لطفا ویرایش شده آبان 12، 1396 توسط ilia.net 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 12، 1396 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1396 در 2 ساعت قبل، ilia.net گفته است : سلام ℬαℬy㋡❦ بشه لطفا سلام ايدي ilia.net به ℬαℬy㋡❦ تغيير يافت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soheill 0 ارسال شده در اسفند 24، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1399 دیزل ولوو با شهرت و مقبولیت جهانی توسط گروه صنعتی ولوو و تحت نام تجاری VOLVO PENTA تولید میشه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قابلیت کوپل شدن با انواع ژنراتورها را داشته و موتوری سبک با راندمان بالا در مقایسه با موتور های مشابه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده