smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سلام یه فکری برای رفرش سایت بکنین !!! داریم یه متن رو مینویسیم یهو رفرش میشه دو خط از نوشته هامون نیست exhausted توی این چند روز مُردم اینقدر هی تایپ کردم و با رفرش نصف نوشته هام پاک شدن مجبور شدم دوبار بنویسم ...cry خوبه که تاپیکا خودکار به روزرسانی میشن ولی حداقل زمان ذخیره پیشنویس رو کمتر کنین ! ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سلامیه فکری برای رفرش سایت بکنین !!! داریم یه متن رو مینویسیم یهو رفرش میشه دو خط از نوشته هامون نیست exhausted توی این چند روز مُردم اینقدر هی تایپ کردم و با رفرش نصف نوشته هام پاک شدن مجبور شدم دوبار بنویسم ...cry خوبه که تاپیکا خودکار به روزرسانی میشن ولی حداقل زمان ذخیره پیشنویس رو کمتر کنین ! ممنون ای گفتی. واقعا بده. خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم. امیدوارم سریع درست کنن. @M\.J Saberyan 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سلام بله در تغییراتی که چندوقت پیش شاهد بودیم این موضوع اتفاق افتاده بود. تایم رفرش در تالار طولانی شد. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 حل شد! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده