AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 سلام و وقت بخیر توسط این افزونه بطور خودکار میتونین زیر و انتهای تمامیه مطالب در ادامه ی مطلب کپی رایت بزارین و هر وقتم خواسین تغییرش بدین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصب :: بعد از نصب و فعال سازی به قسمت مدیزیت افزونه،رقته،و در آنجا یجای متن انگلیسی copyright .. توضیح فارسی خود را بنویسید. دقت کنید {permlink} را تغییر ندهید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 من انجام دادم ولی نمایش نداد اصلا هیچی رو یه سوال آیا داخل پست باید کاری انجام بدم که توی پست نمایش بده ؟ چون نصب کردم و فعال کردم ولی توی هیچ پستی که داشتمو ویا جدید ایجاد کردم نبود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام شما بعد از فعالسازی باید از تنظیمات پلاگین متن مورد نظرتون رو قرار دهین در باکس on the footr و {permlink} رو نباید پاک کنین کد هم برای این کار موجود هس 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده