آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 سلام به دوستان و سرواران من به تازگی قالب Project Bidding رو دانلود کردم و توی راهنمایی سایت نوشته بود که بعد از دانلود باید به این مسیر بروم wp-content/themes ولی توی فایلی که دانلود همچین پوشه ای وجود نداره دوستان اگر میشه لطفا کمک کنید واقعا بهش نیاز دارم و آدرس لینک هم که برای دانلود از خود سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 سلام در خصوصی ام پاسختون رو دادم ! این مسیر wp-content/themes در هاست شما هس پوشه ی www یا publish_htm بعد wp-content/themes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 سلام من هم توی هاست و هم توی دامین و هم توی فایلی که دانلود کردم رو نگاه کردم ولی هیچ کدوم از اینا نیستش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 سلام من هم توی هاست و هم توی دامین و هم توی فایلی که دانلود کردم رو نگاه کردم ولی هیچ کدوم از اینا نیستش!!! شما وردپرس رو نصب کردی ؟؟ این مسیر عزیز در هاست شما قرار داره باید وارد مسیر هاست بشین و اونجا اپ کنید استایل رو یا از مدیریت وردپرس برین بخش پوسته ها و بارگذاری و نصبش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 بله ورد پرس رو نصب کردم و حتی آبدیت هم کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 بله ورد پرس رو نصب کردم و حتی آبدیت هم کردم از مدیریت وردپرس برین بخش پوسته ها و بارگذاری و نصبش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 این کار رو انجام دادم ولی باز هم اررور میده و میگه پوشه شما ناقس است و نصب امکان پذیر نیستش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 این کار رو انجام دادم ولی باز هم اررور میده و میگه پوشه شما ناقس است و نصب امکان پذیر نیستش!!! عزیز بالا گفتم اگر ناقص هس برین هاستتون و مسیر www و wp-content/themes اونجا اپ کنین پوسته رو هاستتون که رایگان نیس ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 متاسفانه بله رایگان هستش ولی مگه رایگان با غیر رایگان فرقی می کنه!؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 متاسفانه بله رایگان هستش ولی مگه رایگان با غیر رایگان فرقی می کنه!؟؟ پوسته شما رو فعال و اپ کردم در همون مسیر عزیز فقط برین ادمین وردپرس - بخش پوسته ها - فعال کنین استایل رو مسیر نصب هم اینطوری بود هاست htdoc wp wp-contact themes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 خیلیی ممنون و واقعا لطف فرمودید داشتم دیونه میشدم یه 2 روزی هستش که سر این موندم !!! خیلی ممنون از کمکتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 خیلیی ممنون و واقعا لطف فرمودید داشتم دیونه میشدم یه 2 روزی هستش که سر این موندم !!! خیلی ممنون از کمکتون خواهش میکنم بازم سوال جدیدی داشتین پست جدید بزارین بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.