navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام به لوگو و بنر میخوام برای یه سایت به نام مونو اپ موضوع لگو ماندد فارس روید البته تقریبا گفتم من نمیخوام کاملا شبیه باشه یا یه چیزی مث کمیاب اپ موضوع بنر برنامه های رایگاان اندروید و ای او اس لینک مستقیم بدون هزینه بدون تبلیغ بالا ترین سرعت جوایز دوره ای برای کاربران سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 سلام مونو یعنی میمون اپ هم خو اندروید هست نرکیب هردو یه لوگو جالب فکر بکنم شد اینم لوگو هرچند هنوز یکم ریزه کاری و دقیق کاری لازم داره خوشحال میشم بقیه دوستان هم نظر خودشون رو اعلام بکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 خخخخخخخخخ مونو یعنی میمون ؟ نمیدونستم خخخخخخخ بد نیست ولی لگو اینقدر بزرگ برا چمه کوچیکش کن داداش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 سلام مونو یعنی میمون اپ هم خو اندروید هست نرکیب هردو یه لوگو جالب فکر بکنم شد اینم لوگو هرچند هنوز یکم ریزه کاری و دقیق کاری لازم داره خوشحال میشم بقیه دوستان هم نظر خودشون رو اعلام بکنن یهتر بود مونو رو color overlay می زدی. سفیدی بریدگیهاش معلومه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 خخخخخخخخخ مونو یعنی میمون ؟ نمیدونستم خخخخخخخ بد نیست ولی لگو اینقدر بزرگ برا چمه کوچیکش کن داداش دادا این نمونس شما انتخابش کردی بعد هم چ.کیترشو میدمت هم رنگ بندی درست میکنم هم واترمارک هارو بر میدارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 بنر زیبایی شده ولی رنگ بندیش ضعیف هست یکم ادرس انگلیسی ها هم نباشه عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 بنر زیبایی شده ولی رنگ بندیش ضعیف هست یکمادرس انگلیسی ها هم نباشه عالیه امیر جان برادر آدرس انگلیسی ها که گفت واترمارکش هست برای جلوگیری از کپی برداری خخخخخ قشنگ هست ولی الان این لوگو هست و یا بنر ؟ برای من میشه لوگو طراحی کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 خب داداشم واتر مارک یه دونه دوتا سه تا هزار تا زدین ماشالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 خب داداشم واتر مارک یه دونه دوتا سه تا هزار تا زدین ماشالا والا برادر نظر من رو بخایی بازم کم هست خخخخ لامصب قدرت کپی و رایت خیلی بالاست همین که طرح ایشون رو دیدن و ایده شون رو دیدن دیگه نیازی بهش نیست خودشون میرن همین اوکی میکنند اون ایده مهم هست که میبرنش به نظرم ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه کاش جایی بود در اینترنت برای ثبت لوگو مثل دامین و .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 خب داداشم واتر مارک یه دونه دوتا سه تا هزار تا زدین ماشالا happycryhappycryhappycryhappycryhappycryhappycryhappycryhappycryhappycryhappycry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 خب داداشم واتر مارک یه دونه دوتا سه تا هزار تا زدین ماشالا دوست عزیز قرار دادن واتر مارک همونطور که دوستمون گفتن برای جلوگیری از کپی کردن طرح هست هرچند ایده پیاده شده و هیچجور حتی با واترمارک هم نمیشه ایده رو محفوظ نگه داشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 امیر جان برادر آدرس انگلیسی ها که گفت واترمارکش هست برای جلوگیری از کپی برداری خخخخخقشنگ هست ولی الان این لوگو هست و یا بنر ؟ برای من میشه لوگو طراحی کنید ؟ اول باید بگم این لوگو هست فقط در ابعاد بزرگ طراحی شده تا اگه دوستمون پسندید کامل بشه و در ابعاد درست براش آماده بکنم دوم هم که بله میشه لوگو طراحی کرد اسم و نمونه طرح مورد نظرتون چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 اول باید بگم این لوگو هستفقط در ابعاد بزرگ طراحی شده تا اگه دوستمون پسندید کامل بشه و در ابعاد درست براش آماده بکنم دوم هم که بله میشه لوگو طراحی کرد اسم و نمونه طرح مورد نظرتون چیه ؟ پ خ شد بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 منم می خوام اگر امکانش باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 میخواممممممممممم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 آقا کسی نبود؟ عجله دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 آقا کسی نبود؟ عجله دارم اول که اسپام نکنید لطفا دوم در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 سلام من نمی دونم چرا دارین در پست ها الکی چت می کنین دوستان ؟؟!!! لطفا اسپم ندین تا نظم پست ها بهم نخوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.