sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 سلام ، بنده هم مثل همه طراحی امور گرافیکی انجام میدم تعداد نمونه کارها ( فقط بنر و هدر ) : 15 تعداد پک بنر ها : 0 تعداد لوگو ها : 1 تعداد قالب لایه باز ها : 1 تعداد پوستر ها و کاورهای موزیک طراحی شده : 3 تعداد طرح های دیگر : کم :دی با قرار گرفتن هر نمونه کار جدید تاپیک آپ میشه id yahoo massenger : azarnia.mahan id telegram : @Mahan_azr ( ریپورتم 10 تا استیکر بدین ) و میتونید پ.خ بدین (batman) بنر های 468*60 : بنر های 120*240 : بنر های سایز بزرگ : لوگو ها : قالب لایه باز : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خب دوستان گل و عزیز بنده این بود نمونه کار های من تا طراحی جدید و روزی جدید بدرود و موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 سلام ، بنده هم مثل همه طراحی امور گرافیکی انجام میدم تعداد نمونه کارها ( فقط بنر و هدر ) : 15 تعداد پک بنر ها : 0 تعداد لوگو ها : 1 تعداد قالب لایه باز ها : 1 تعداد پوستر ها و کاورهای موزیک طراحی شده : 3 تعداد طرح های دیگر : کم :دی با قرار گرفتن هر نمونه کار جدید تاپیک آپ میشه بنر های 468*60 : بنر های 120*240 : بنر های سایز بزرگ : لوگو ها : قالب لایه باز : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خب دوستان گل و عزیز بنده این بود نمونه کار های من تا طراحی جدید و روزی جدید بدرود و موفق باشین نمونه کارهای بسیار زیبایی داری امیدوارم همیشه موفق باشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 نمونه کارهای بسیار زیبایی داری امیدوارم همیشه موفق باشی. نظر لطفتونه ممنون که نظر دادین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimc94 10 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 من یک سایت موزیک میخوام و یک بنر 468 در 60 میخوام میشه توی تلگرام با هم در ارتباط باشیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 من یک سایت موزیک میخوام و یک بنر 468 در 60 میخوام میشه توی تلگرام با هم در ارتباط باشیم ؟ سلام در تماس باشین @graph123 منتظرم پیامم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimc94 10 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 من ریپورتم برادر @mimc94 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 من ریپورتم برادر @mimc94 بنده هم همینطور :دی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 لطفا اینجا چت نکنین در خصوصی در ارتباط باشین متشکریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 بنر 468 فایل درسی 120 درحال طراحی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 فک کنم به کار ما بیای قراره سایت تبلیغ کلیکی بزنیم تو بخش طراحی بنر مشغول شو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 فک کنم به کار ما بیای قراره سایت تبلیغ کلیکی بزنیم تو بخش طراحی بنر مشغول شو مشکلی نیست شما سفارشتو بده من میزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 کارمون خوابیدlaughlaughlaughlaughlaugh فعلا یهکی دو سالدیگه سایتو میزنیم تا فعلا منم برنامه نویس یاد بگیرم حالا یه سوال فنی این بنر های شیکو فقط با فتوشاپ میزنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 کارمون خوابیدlaughlaughlaughlaughlaugh فعلا یهکی دو سالدیگه سایتو میزنیم تا فعلا منم برنامه نویس یاد بگیرم حالا یه سوال فنی این بنر های شیکو فقط با فتوشاپ میزنی؟ بله . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 آواتار آرش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 بنر های فایل درسی بنر های سایت فایل درسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 اواتار کاربری ماهان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 کاور تعرفه خودم طراحی شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.