tiger2 185 ارسال شده در فروردین 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 سلام . سه تا قالب میخوام : 1 - قالب وردپرس برای راه اندازی یک سایت جهت ثبت کانال های تلگرامی 2 - قالب حرفه ای برای مجله خبری ( با پنل ) 3 - قالب سایت آموزش برنامه نویسی نمونه سایت هم که فراوونه . کسی قالب های بالا رو رایگان داره ؟ اگر پولی هم هست اعلام بکنید با قالب های پولی دیگه تبادل میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 سلام برای قالب های مجله ائی خب اینا بهتر هسن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای سایت اموزشی و هم میتونین از اینا استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای کانال های تلگرامی هم میتونین با کمی تغییر از این اسفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 cool سلام برای قالب های مجله ائی خب اینا بهتر هسن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای سایت اموزشی و هم میتونین از اینا استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای کانال های تلگرامی هم میتونین با کمی تغییر از این اسفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تشکر بابت راهنمایی صحیفه زبان انگلیسی تو همین ورژنی که تو بیست اسکریپته هست ؟ چون میخوام نسخه دوم سایتمو راه بندازم . چه طوره ؟coolcoolcool لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در فروردین 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 همه ورزن های تو سایت فارسی هستن . برا کار شما قالب های خبری بهترین انعطاف دارن . مولتی نیوزم شاید خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 همه ورزن های تو سایت فارسی هستن . برا کار شما قالب های خبری بهترین انعطاف دارن . مولتی نیوزم شاید خوب باشه قالب صحیفه رو نصب کردم پنل انگلیسی هست فارسی موجود هست توی سایت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 سلام . نسخه ی زیر رو تقریبا کامل فارسی سازدی کردیم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 سلام . نسخه ی زیر رو تقریبا کامل فارسی سازدی کردیم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای معرفی کانال قالب ندارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 برای معرفی کانال باید شخصی سازی بشه قالب یا سفارشی ساخته بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 cool تشکر بابت راهنمایی صحیفه زبان انگلیسی تو همین ورژنی که تو بیست اسکریپته هست ؟ چون میخوام نسخه دوم سایتمو راه بندازم . چه طوره ؟coolcoolcool خوبه اگر نسخه ی انگلیسی ام راه بندازین عالی هسش استایل انگلیسی هم شما اگر از وردپرس انگلیسی استفاده کنین استایل خودش انگلیسی میشه برای کانال هم بالام بهتون گفتم باید ویرایش کنین طبق نیاز خودتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 خوبه اگر نسخه ی انگلیسی ام راه بندازین عالی هسش استایل انگلیسی هم شما اگر از وردپرس انگلیسی استفاده کنین استایل خودش انگلیسی میشه برای کانال هم بالام بهتون گفتم باید ویرایش کنین طبق نیاز خودتون والا از وردپرس شبکه استفاده میکنم . تو ساخت نسخه دوم زبان پرتال رو انگلیسی گذاشتم خودش چپ چین شد و قالب صحیفه رو یه کپی ازش گرفتم و فایل راست چین رو از درونش حذف کردم . الان کار میده . راضیم واقعا به توانایی و نیرومند بودن وردپرس الان پی بردم . فقط یه سوال چه طور میتونم عرض قالب رو بیشتر کنم و تمام صفحه کنم ؟الان خیلی کوچیکه و حالت وبلاگ داره . میخوام عرض صفحه رو ببرم بالا باید چکار کنم ؟ تشکر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 شما ی سر بیا خصوصی من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 والا از وردپرس شبکه استفاده میکنم . تو ساخت نسخه دوم زبان پرتال رو انگلیسی گذاشتم خودش چپ چین شدو قالب صحیفه رو یه کپی ازش گرفتم و فایل راست چین رو از درونش حذف کردم . الان کار میده . راضیم واقعا به توانایی و نیرومند بودن وردپرس الان پی بردم . فقط یه سوال چه طور میتونم عرض قالب رو بیشتر کنم و تمام صفحه کنم ؟الان خیلی کوچیکه و حالت وبلاگ داره . میخوام عرض صفحه رو ببرم بالا باید چکار کنم ؟ تشکر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بله براتون که گفتم اونکارو کنین خودش انگلیسی میشه و قابلیت rtl هم ورمیداشین درست میشدش خب از تنظیمات استایل شما مگه نمی تونین عرضش و بزرگ کنین ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 بله براتون که گفتم اونکارو کنین خودش انگلیسی میشه و قابلیت rtl هم ورمیداشین درست میشدش خب از تنظیمات استایل شما مگه نمی تونین عرضش و بزرگ کنین ؟؟ خوب چه طوری باید عرض رو زیاد کنم ؟ با css باید این کار صورت بگیره ؟ کدش چی هست نمیدونید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 خوب چه طوری باید عرض رو زیاد کنم ؟با css باید این کار صورت بگیره ؟ کدش چی هست نمیدونید ؟ فایل style.php رو باید ویرایش کنیwidth مربوط به عرض کل سایت رو ویرایش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 فایل style.php رو باید ویرایش کنیwidth مربوط به عرض کل سایت رو ویرایش کن تشکر . اندازه عریض سایت اصولا چه قدره ؟ 1200 ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 تشکر . اندازه عریض سایت اصولا چه قدره ؟ 1200 ؟ بسته به اندازه ائی هس که براش تعریف شده معمولا روی 800 تا 950 هسش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.