رفتن به مطلب

افزودن شماره تلفن درedd

alireza13802001

پست های پیشنهاد شده

با سلام من میخواستم که فیلد شماره تلفن رو به صفحه پرداخت edd اضافه کنم و از اونجایی که هیچ کد نویسی بلد نیستم میخواستم یکی از 20 اسکریپتی های گل اگه امکان داشته باشه برام این کارو بکنه

لینک فانکشن پوسته: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سلام
  • در انتهای فایل فانکشن اینرو بزارین
  • <?php/*** Display phone number field at checkout* Add more here if you need to*/function sumobi_edd_display_checkout_fields() {?><p id="edd-phone-wrap"><label class="edd-label" for="edd-phone"><?php echo 'Contact Number'; ?></label><span class="edd-description"><?php echo 'Enter your phone number so we can get in touch with you.'; ?></span><input class="edd-input" type="text" name="edd_phone" id="edd-phone" placeholder="<?php echo 'Contact Number'; ?>" /></p><?php}add_action( 'edd_purchase_form_user_info', 'sumobi_edd_display_checkout_fields' );/*** Make phone number required* Add more required fields here if you need to*/function sumobi_edd_required_checkout_fields( $required_fields ) {$required_fields = array('edd_phone' => array('error_id' => 'invalid_phone','error_message' => 'Please enter a valid Phone number'),);return $required_fields;}add_filter( 'edd_purchase_form_required_fields', 'sumobi_edd_required_checkout_fields' );/*** Set error if phone number field is empty* You can do additional error checking here if required*/function sumobi_edd_validate_checkout_fields( $valid_data, $data ) {if ( empty( $data['edd_phone'] ) ) {edd_set_error( 'invalid_phone', 'Please enter your phone number.' );}}add_action( 'edd_checkout_error_checks', 'sumobi_edd_validate_checkout_fields', 10, 2 );/*** Store the custom field data into EDD's payment meta*/function sumobi_edd_store_custom_fields( $payment_meta ) {$payment_meta['phone'] = isset( $_POST['edd_phone'] ) ? sanitize_text_field( $_POST['edd_phone'] ) : '';return $payment_meta;}add_filter( 'edd_payment_meta', 'sumobi_edd_store_custom_fields');/*** Add the phone number to the "View Order Details" page*/function sumobi_edd_view_order_details( $payment_meta, $user_info ) {$phone = isset( $payment_meta['phone'] ) ? $payment_meta['phone'] : 'none';?><div class="column-container"><div class="column"><strong><?php echo 'Phone: '; ?></strong><?php echo $phone; ?></div></div><?php}add_action( 'edd_payment_personal_details_list', 'sumobi_edd_view_order_details', 10, 2 );/*** Add a {phone} tag for use in either the purchase receipt email or admin notification emails*/edd_add_email_tag( 'phone', 'Customer\'s phone number', 'sumobi_edd_email_tag_phone' );/*** The {phone} email tag*/function sumobi_edd_email_tag_phone( $payment_id ) {$payment_data = edd_get_payment_meta( $payment_id );return $payment_data['phone'];}?>

• و یا اینکه این اموزشهارو دوره کنین
  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

خب نمیشه خودتون زحمتش رو بکشید چون من اصلا سر در نمیارم.

• الان با گوشی هسم عزیز

• اون کدو کپی کنین و اخر فایل فانکشن بزارین همین و فایل راهنمارو بخونین

لینک به دیدگاه

وقتی میزارم دیگه سایتم باز نمیشه و باید در سی پنل فایل رو حذف کنم و از اول جایگذاری کنم میشه دقیق بگید باید کجای فانکشن بزارمش؟

لینک به دیدگاه

وقتی میزارم دیگه سایتم باز نمیشه و باید در سی پنل فایل رو حذف کنم و از اول جایگذاری کنم میشه دقیق بگید باید کجای فانکشن بزارمش؟

• در انتهای فایل فانکشن قبل بسته شدن کدها

• آدرس سایت ؟

لینک به دیدگاه

فعلا طوری نیست اگه به کامپیوتر دسترسی داشتید بعد اگه تونستید برام درستش کنید چون من اصلا از کد نویسی سر در نمیارم

لینک به دیدگاه

• ببخشید پست بالایی بنده رو دیدین !؟

• کد فانکشن قید شده !

اوه اوه ببخشید من از یک منبع خارجی گرفتم و فکر کردم متفاوته

متاسفم

لینک به دیدگاه

با سلام کسی هست که این کار رو بکنه آخه خیلی نیاز دارم

یه دقیقه شاید بیشتر طول نکشه اما من کدنویسی بلد نیستم کسی میتونه انجام بده؟cry

لینک به دیدگاه

اگر خواستید دسترسی بدید تو پیام خصوصی براتون انجام بدم

لینک به دیدگاه

• دوست عزیز جهت انجام این کارا نیاز به ادرس سایت و اطلاعات سایت هس که کدها گزاشته شه و تست بشه !

لینک به دیدگاه

آخه من به مدیریت دسترسی ندارم و فقط فایل قالب دستمه توی همون تاپیک حذف صفحه سفید بالای سایت هم گفتم

لینک به دیدگاه

خوب فایل functions.php رو فشرده کنید و توی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آپلود کنید.

براتون ویرایش میکنم و تحویلتون میدم

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...