AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 سلام با این افزونه ساده میتونین فردی که به شما دیدگاه فرستاده خودکار برای پبام تشکر بفرستین که دارای پنل مجزا و همچنین شبکه ی اجتماعی هم هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1395 سلام باهاش میشه کاری کرد که طرف از کامنت های بعدی باخبر بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1395 سلام باهاش میشه کاری کرد که طرف از کامنت های بعدی باخبر بشه ؟ درود بله چک کنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 مرسی بابت معرفی افزونه مدیر جان ولی چرا اینطوری هست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 مرسی بابت معرفی افزونه مدیر جان ولی چرا اینطوری هست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. منظورتون رو دقیق متوجه نشدم در بخش subject خب عنوان رو میزنید و اون کدها برای راحتی و معرفی زبان کار به پلاگین و ایمیل هسش بش دس نزنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 آهان یعنی نباید به کدهاش دست بزنم ؟ فقط موضوع واسش قرار بدم ؟ آخه دیدم شکلک اینطوری شده یعنی کوچیک شده و فکر کردم اون قسمت کدش من باید ادیت کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 بله فقط نوشته رو باید در جاهای مناسب و خواسته شده بزارین و یه تست کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده