hajisaeed 1 ارسال شده در فروردین 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1395 سلام دوستان من یه اسکریپت اشتراک ویدیو دارم حداکثر حجم اپلودش 2 مگ میخوام بیشتر شه کسی میتونه دسترسی بدم درستش کنه؟ اسکریپت Premium Media Script لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1395 php_value upload_max_filesize 64Mphp_value post_max_size 64Mphp_value max_execution_time 300php_value max_input_time 300 در فایل htaccess کپی کنید. به 64 مگ افزایش میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در فروردین 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1395 سلام نمیتونم فایل htaccess رو ویرایش کنم از روت لینکی به اسم htaccess وجود نداره اما وجود داره ولی نمیتونم ویرایش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1395 سلام نمیتونم فایل htaccess رو ویرایش کنماز روت لینکی به اسم htaccess وجود نداره اما وجود داره ولی نمیتونم ویرایش کنم یعنی دسترسی ندارید یا نمیتونید فایل رو ببینید؟ اگر نمیتونید ببینیدش در setting فایل منیجر cPanel ، گزینه show hidden files رو تیک دار کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در فروردین 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 php_value upload_max_filesize 64Mphp_value post_max_size 64Mphp_value max_execution_time 300php_value max_input_time 300 در فایل htaccess کپی کنید. به 64 مگ افزایش میده سلام کد ها رو گذاشتم تو htaccess سایت اینجوری شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 سلام کد ها رو گذاشتم تو htaccess سایت اینجوری شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با کد اقا فرهنگ بایست رفع می شد ! یک فایل php.ini ایجاد کنین و داخلش اینرو بزارین upload_max_filesize = 64Mpost_max_size = 64Mmax_execution_time = 300 اگر با اینم صورت نگرف دسرسی به افزایش اپلود از سرور محدود شده که باید با مدیریت هاستتون صحبت کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در فروردین 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 با کد اقا فرهنگ بایست رفع می شد ! یک فایل php.ini ایجاد کنین و داخلش اینرو بزارین upload_max_filesize = 64Mpost_max_size = 64Mmax_execution_time = 300 اگر با اینم صورت نگرف دسرسی به افزایش اپلود از سرور محدود شده که باید با مدیریت هاستتون صحبت کنین سلام فایل php.ini ایجاد کردم بالای سایت اینجوری شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از مدیریت هاست پرسیدم گفت محدودیتی از جانب ما نیست و با وجود فایل php.ini و کد های داخلش باز هم محدودیت اپلود تغییر نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 سلام فایل php.ini ایجاد کردم بالای سایت اینجوری شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از مدیریت هاست پرسیدم گفت محدودیتی از جانب ما نیست و با وجود فایل php.ini و کد های داخلش باز هم محدودیت اپلود تغییر نکرد اطلاعات هاست و اسکریپتون رو خصوصی کنین بهم برررسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در فروردین 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 اطلاعات هاست و اسکریپتون رو خصوصی کنین بهم برررسی کنم باشه پ.خ شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 آقای عزیز اصلا نیازی به کدنویسی و ساختن php.in و ..... نیست شما اگه اطلاعات هاستتون رو داشته باشید ( یوزر نیم و رمز عبور) وارد پوشه public_html که شدید به بخش wpcontact برید و اونجا پوشه plugin رو باز کنید و فایل زیپ خودتون رو اونجا آپلود کنید و بعد همونجا ایکسترکت کنید و بعد وقتی که به قسمت افزونه ها وردپرس برید افزونه اونجا هست و شما باید فعالش کنید. به همین سادگی و خوشمزگیhappy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 آقای عزیز اصلا نیازی به کدنویسی و ساختن php.in و ..... نیست شما اگه اطلاعات هاستتون رو داشته باشید ( یوزر نیم و رمز عبور) وارد پوشه public_html که شدید به بخش wpcontact برید و اونجا پوشه plugin رو باز کنید و فایل زیپ خودتون رو اونجا آپلود کنید و بعد همونجا ایکسترکت کنید و بعد وقتی که به قسمت افزونه ها وردپرس برید افزونه اونجا هست و شما باید فعالش کنید.به همین سادگی و خوشمزگیhappy شما اصلا خوندی سوال ایشون چی بوده ؟! وردپرس ؟ افزونه ؟ اینجوری افزایش پیدا میکنه !؟ شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 باشه پ.خ شد بررسی کردم هاست و سایت شما رو عزیز مشکل از هاست شماست دوست محترم چون محدودیت در سرور شما وجود داره که با اعمال کدها ارور های زیر داده میشه Warning: date_default_timezone_get() Internal Server Errorاین ارورها مربوط یه سرور هس ازشون بخواهید حجم اپلود شما رو افزایش بدن و البته در نسخه ی جدید این اسکریپت محدودیت هم برداشه شده و با هر سروری سازکاره This is another important setting. The maximum upload size is determined by your server configuration. Look under this field to determine what is your maximum upload limit. Note that if you set a size higher than this, the script will set the lower limit as the size limit. Example if you set 100MB and your server’s limit is 10 MB then the script will set it as 10 MB. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 شما اصلا خوندی سوال ایشون چی بوده ؟! وردپرس ؟ افزونه ؟ اینجوری افزایش پیدا میکنه !؟ شاد باشین ببخشید متوجه نشدم فکر کردم گفتن میخوان افزونه رو آپلود کنن (confused) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.