azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 سلام میخواستم ببینم چطوری میشه برای هر برگه در وردپرس Description و keywords مخصوص اون برگه ایجاد کرد؟ مثلا : سایت موزیک دارم میخوام در موضوعات Meta Description و keywords خاص اوم موضوع رو ایجاد کنه. به طور مثال در صفحه موضوع سنتی keywords این صفحه - آخرین موزیگ های سنتی - باشه و Description این صفحه هم - موزیک سنتی ، موزیک سنتی جدید - و ..... بذارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 تو متا کد دریافت تگ های پست رو بذارید. فک کنم پاسخگو باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 تو متا کد دریافت تگ های پست رو بذارید. فک کنم پاسخگو باشه برای پست نمیخوام برای دسته ها و برگه ها میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <meta name="description" content="<?php if ( is_category() ) { توضیحات مورد نظر } elseif (is-home()) {توضیحات } ?>" /> فک کنم همین باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <meta name="description" content="<?php if ( is_category() ) { توضیحات مورد نظر } elseif (is-home()) {توضیحات } ?>" /> فک کنم همین باشه. کجا باید قرار داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 خب header.php معمولا بین <head> و </head> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 خب header.php معمولا بین <head> و </head> اگه توی هدر قرار بگیره توضیحات همه صفحات یکسان میشه داداش. میخوام هر صفحه توضیحات خودشو داشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 خب عزیز من اونجا نوشتم if و elseif خوبی php همینه خب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 خب عزیز من اونجا نوشتم if و elseifخوبی php همینه خب مثلا من 5 تا موضوع دارم چطوری استفاده کنم؟ مثال بزن لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 is_category('5') ینی دسته با آی دی 5. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 is_category('5') ینی دسته با آی دی 5. اوکی صفحه سایت بالا نمیاد سفید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 اون is-home رو به is_home تبدیل کنید. آندرلاینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 اون is-home رو به is_home تبدیل کنید. آندرلاینه نه فایده ایی نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 ای بابا. دوباره یه نگا می ندازم بهتون می گم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 ای بابا. دوباره یه نگا می ندازم بهتون می گم. دمت گرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <?php if ( is_category() ) {echo ' tovzihat'; } elseif (is_home()) {echo ' tovzihat'; } ?> تست بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <?php if ( is_category() ) {echo ' tovzihat'; } elseif (is_home()) {echo ' tovzihat'; } ?> تست بفرمایید ممنون تقزیبا شد. ولی اگه بخوام برای 5 تا موضوع استفاده کنم چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <?php if ( is_category('1') ) {echo ' tovzihat'; } elseif ( is_category('2') ) {echo ' tovzihat'; } elseif ( is_category('3') ) {echo ' tovzihat'; } elseif (is_home()) {echo ' tovzihat'; } ?> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 <?php if ( is_category('1') ) {echo ' tovzihat'; } elseif ( is_category('2') ) {echo ' tovzihat'; } elseif ( is_category('3') ) {echo ' tovzihat'; } elseif (is_home()) {echo ' tovzihat'; } ?> توی موضوعات و پیج هایی هم که نمیخواهیم میاره ولی جای خال یمیاره چون توضیحاتی نمینویسم. اینو میشه کاریش کرد که فقط توی اون پیج هایی که موردنظر هست بیاره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 والا من php کار نیستم در اصل. خیلی کم بلدم. ببخشید. منتظر بمونید دوستان کمک کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 بهتر نیست به جای استفاده از ده ها if elseif else از swich case استفاده کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 بهتر نیست به جای استفاده از ده ها if elseif else از swich case استفاده کنید؟ بیشتر توضیح بدین دوست عزیز بنده با کد نویسی آشنایی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 ای بابا اینجا که تاپیک آموزش PHP نیست. مطالعه بفرمایید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.