A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 سلام و خسته نباشید من کلی دسته و زیر دسته و .. درست کردم ولی چون بعضی هاشون پست ندارن و خالی هستن از پست اون دسته نمایش داده نمیشه در سایت ممنون میشم افزونه ایی برای وردپرس بهم معرفی کنید که این دسته های خالی رو بهم نمایش بده سپاس فراوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 افزونه لازم نداره. کد زیر، تمامی امکانات برای نمایشدسته بندی رو داره. که hide empty رو اگه 0 کنید درست میشه. نحوه کاراییشونم >> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <?php $args = array( 'show_option_all' => '', 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'style' => 'list', 'show_count' => 0, 'hide_empty' => 1, 'use_desc_for_title' => 1, 'child_of' => 0, 'feed' => '', 'feed_type' => '', 'feed_image' => '', 'exclude' => '', 'exclude_tree' => '', 'include' => '', 'hierarchical' => 1, 'title_li' => __( 'Categories' ), 'show_option_none' => __( '' ), 'number' => null, 'echo' => 1, 'depth' => 0, 'current_category' => 0, 'pad_counts' => 0, 'taxonomy' => 'category', 'walker' => null ); wp_list_categories( $args );?> 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 سپاس برادر فقط میشه بگی این دستور در کدام فایل قرار داره که من ادیت کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 این برای نمایشه. هر جا دوست داری نمایش بده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 میشه با تیم بیایید و انجام بدید و هم نشونم بدید چون نمیدونم کجا قرار بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 تیم ندارم. شما از طریق لینکی که معرفی کردم می توانید مشکلتون رو حل کنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در فروردین 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 6، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قرار دادم ولی نشد من در فایل ّFunction.php قرار دادم طبق گفته آموزش ولی نشد ممنون میشم با تیم بیایید واسم اوکی کنید سپاس گذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1395 روشی که فرهنگ عزیز گفتن باید پاسخگوی کار شما باشه دوست عزیز در فانکش بزارین اینرو و نتیجه رو بگین add_filter( 'widget_categories_args', 'mrcode_force_empty_cats' );function mrcode_force_empty_cats($cat_args) { $cat_args['hide_empty'] = 0; return $cat_args;} یا اینکه یه فایل با نام LIST در پوشه ی قالب وردپرس خودت ون بسازین و اینرو بزارین داخلش و سپس از بخش سایدبار لینکم بدین بهش <li><a data-toggle="collapse" data-parent="#accordion" href="https://go.20script.ir/index.php?url=https://go.20script.ir/index.php?url=&anchor=collapseOne"><i class="fa fa-folder-open"></i>دسته بندی</a> <ul id="collapseOne" class="panel-collapse collapse"><?php $args = array( 'show_option_all' => '', 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'style' => 'list', 'show_count' => 0, 'hide_empty' => 1, 'use_desc_for_title' => 1, 'child_of' => 0, 'feed' => '', 'feed_type' => '', 'feed_image' => '', 'exclude' => '', 'exclude_tree' => '', 'include' => '', 'hierarchical' => 1, 'title_li' => __( 'Categories' ), 'show_option_none' => __( '' ), 'number' => null, 'echo' => 1, 'depth' => 0, 'current_category' => 0, 'pad_counts' => 0, 'taxonomy' => 'category', 'walker' => null ); wp_list_categories( $args );?></ul></li> 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده