daymobile 19 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 بعد از کلی زحمت این اسکریپو پیدا کردم یه کم ویرایشش کردم الان تها مشکلی که داره اینکه وقتی Filename بین اسم فاصله باشه قوبل نمیکنه و بعد که ویرایش کنه لینکم دانلود خطای نات فاوند میده dailymobile.ir/tag راهی هست مشکل برطرف کنم ؟ مثلا فایل نیم رو اینجوری وارد کنی Saman Jalili – Mano To خطای نات فاوند میده موقع دانلود ولی اینجوری وارد کنی مشکلی نداره Saman-Jalili-Mano-To لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 Saman Jalili – Mano To=Saman%20Jalili%20–%20Mano%20To اینطوری باید وارد کنید تا فایل ها پیدا شن. مثلا به جایدنوشتن ABC.com/Saman Jalili – Mano To.mp4 باید بنویسید ABC.com/Saman%20Jalili%20–%20Mano%20To.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 نمیشه درستش کرد که مستقیم وارد بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 چرا میشه ولی یکم کد نویسی اختصاصی نیاز داره. اسکریپتتون چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 امروز که با مرورگر موبایل تست کردم هیچ مشکلی نداشت و خودش Saman%20Jalili%20–%20Mano%20To اینجوری بود اما با مرورگر پی سی اینجوری نیست اینجوریه Saman Jalili – Mano To لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 اصولا مرورگر ها خودشون اینطوری آدرس ها رو درست میکنن، حالا شما حتما باید در نام فایلتون فاصله باشه؟ این کار اصلا حرفه ای نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خودتونم تست کنید اره حتما باید بینشون هیچ فاصله نباشه با مرورگر موبایل تست کردم درست بود ولی با مرورگر پی سی خطای نات فاوند میده وقتی فاصله باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 اسکریپو براتون فرستادم لطفا ببینید کدوم فایلش مشکل داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خودتونم تست کنید اره حتما باید بینشون هیچ فاصله نباشه با مرورگر موبایل تست کردم درست بود ولی با مرورگر پی سی خطای نات فاوند میده وقتی فاصله باشه برای من هی/گونه مشکلی نداره: Tags Were Successfully Written. Copied: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. To: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. (dailymobile.ir)_191.mp3 Size: ( 3.66 Mb ) وقتی روش کلیک کردم برام دانلود شروع شد. حتی اگر اسکریپت آدرس رو درست نکنه، مرورگر ها همیشه خودشون این کار رو انجام میدن. اسکریپو براتون فرستادم لطفا ببینید کدوم فایلش مشکل داره اسکریپت مشکلی نداره، همونطوری که در قبل گفتم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 راستی در مورد اسکریپت، اسکریپت فوق العاده اشتباه و قدیمی کدنویسی شده و پیشنهاد میکنم حتی برای سئو هم که شده ازش استفاده نکنید. حالا یه ذره روی فایل index.php کار کردم و یکم وضعش بهتر شد. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این فایل رو دانلود و استخراج کنید و Index.php رو جایگزین کنید. اسکریپتتون رو HTML5 میکنه. اما همچنان به نظرم از این اسکریپت استفاده نکنید بهتره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 برای من هی/گونه مشکلی نداره: وقتی روش کلیک کردم برام دانلود شروع شد. حتی اگر اسکریپت آدرس رو درست نکنه، مرورگر ها همیشه خودشون این کار رو انجام میدن. اسکریپت مشکلی نداره، همونطوری که در قبل گفتم. به خاطر مشکلی نداشته چون شما اسمی برای فایلتون انتخاب نکردید که بینش فاصله باشه الان درستش کردید مشکلی نداره مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در اسفند 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1394 راستی در مورد اسکریپت،اسکریپت فوق العاده اشتباه و قدیمی کدنویسی شده و پیشنهاد میکنم حتی برای سئو هم که شده ازش استفاده نکنید. حالا یه ذره روی فایل index.php کار کردم و یکم وضعش بهتر شد. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این فایل رو دانلود و استخراج کنید و Index.php رو جایگزین کنید. اسکریپتتون رو HTML5 میکنه. اما همچنان به نظرم از این اسکریپت استفاده نکنید بهتره. پس به جاش از چی استفاده کنم که همین کار رو انجام بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.