alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 با سلام من یه سایت زدم برای یکی از مشتزیانمون از دیشب تا حالا خیلی کند باز میشه یا اصن باز نمیشه فقط تنها کاری کردم این بود که یه فایل 40 مگابایتی روی هاست آپبود کردم که به عنوان محصول به فروش برسونه البته بعد از آپلود اون فایل بازم سایت مثل دفعه های معمول باز شد نمیدونم چی کار کنم لطفا کمک کنید. آدرس سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 وات د فاز! فک کنم دوباره باید سایتتون ریست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 یعنی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 کلیه اطلاعاتتو پاک کن. سایتتون اصلا برام باز نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 خب خیلی براش زحمت کشیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 با سلاممن یه سایت زدم برای یکی از مشتزیانمون از دیشب تا حالا خیلی کند باز میشه یا اصن باز نمیشه فقط تنها کاری کردم این بود که یه فایل 40 مگابایتی روی هاست آپبود کردم که به عنوان محصول به فروش برسونه البته بعد از آپلود اون فایل بازم سایت مثل دفعه های معمول باز شد نمیدونم چی کار کنم لطفا کمک کنید. آدرس سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سایتتون هم اصن باس من باز نشد!مشکل رو با مدیر سرورتون در میان بزارید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 گذاشتم گفتن از نظر ما مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 سیستمت چیه؟ اختصاصی یا cms خاص؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 حالا دیگه یه فول بکاپ گرفتم و یه برون ریز وردپرس حالا وقتب ویخوام وردپرس رو نصب کنم بعد از نصب پیام میده که wp-config.php از قبل موجود است وقتی پاکش میکنی میگه از دوباره راه اندازی کنید وردپرس رو اعصابم خورد شد از بس که وردپرس راه اندازی کردم تا حالا 5 بار وردپرس رو نصب کردم و حذف کردم. با استفاده از آموزش نصب وردپرس بیگ تم رفتم با مدیر وب رفتم با هر آموزش که رفتم باز خراب شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 حالا دیگه یه فول بکاپ گرفتم و یه برون ریز وردپرسحالا وقتب ویخوام وردپرس رو نصب کنم بعد از نصب پیام میده که wp-config.php از قبل موجود است وقتی پاکش میکنی میگه از دوباره راه اندازی کنید وردپرس رو اعصابم خورد شد از بس که وردپرس راه اندازی کردم تا حالا 5 بار وردپرس رو نصب کردم و حذف کردم. با استفاده از آموزش نصب وردپرس بیگ تم رفتم با مدیر وب رفتم با هر آموزش که رفتم باز خراب شد. سلام. این مشکل رو بنده هم داشتم. کش مرورگرتون رو حذف کنید، مشکل حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 هاستت نامحدوده یا محدود؟ الان که برای من خوب بالا میاره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 نامحدود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 بچه ها جون خودتون زود جواب بدید . هاستم رو ری استارت کنم کلا از اول شروع کنم زیاد هم چیزی نگذاشته بودم روش یعنی کلا دو روزه میشه باز سر همش کرد بگم هاست رو ری استارت کنه زود باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 بچه ها جون خودتون زود بگید چیکار کنم هاست رو ری استارت کنم ؟ کل کار هاش دو روزه انجام میدم چون تازه بود داشتم روش کار میکردم ولی الان اعصابم خورده تا کجا برده بودمش !!! حالا باید با دستای خودم نابودش کنمcrycrycrycryexhaustedexhaustedexhaustedexhaustedcrycrycrycrycrynarhatnarhatnarhatnarhatnarhatexhaustedexhaustedexhaustedexhaustedexhausted حالا چیکار کنم بگم ری استارتش کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 بگین دوستان بررسی کنن که نیاز هست یا خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1394 نه نه نکنید! توی صفحه اصلی سایتتون یه فایل به نام .htaccess باید باشه، اسمشو بزارید myfile.txt من دقیقا همین ارور رو بارها گرفتم و راه حلش همینه، اگر درست نشد تنظیمات php رو باید دستکای کنید و ورژن رو تغییر بدید به ورژن مورد نیاز اسکریپت، جدیدا دست به تنظیما php نزدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 نه این فایلی که گفتی توی وردپرس هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 سلام در تایپیک قبلیتونم دیدم مشکل شما برمیگرده به فایل های کش مربوط به سرور دوست عزیز که باید از مدیریت سرور درخواست کنید که این مورد رو رفع کنن و یا به ارورهای لاگ هاست خود نگاهی بندازین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.