hampa-dev 2 ارسال شده در بهمن 25، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 1397 سلام من نگاه کردم لینک خراب بود تورو خدا خیلی لازم دارم اگر دارید بفرستید خیلی ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hampa-dev 2 ارسال شده در بهمن 25، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 1397 (ویرایش شده) من یه دونه پیدا کردم اسپمر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لیست وبلاگ های بروز رو پیدا میکنه ها ولی خطا میده هنگام ارسال نمیدونم حالا یه نگاهی بندازین آیا میشه درستش کرد این برنامه رو تا پیدا کردن لیستا میره ها ولی ارسال رو مشکل داره فکر کنم شما برنامه نویس هستید آیا میشه اصلاحش کرد؟ ویرایش شده بهمن 25، 1397 توسط hampa-dev لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در بهمن 28، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1397 در در 25 بهمن 1397 در 19:51، hampa-dev گفته است : من یه دونه پیدا کردم اسپمر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لیست وبلاگ های بروز رو پیدا میکنه ها ولی خطا میده هنگام ارسال نمیدونم حالا یه نگاهی بندازین آیا میشه درستش کرد این برنامه رو تا پیدا کردن لیستا میره ها ولی ارسال رو مشکل داره فکر کنم شما برنامه نویس هستید آیا میشه اصلاحش کرد؟ درود. به توسعه اصلی این نرم افزار پیام بدید تا مشکل رو حل کنه! ایشون به سورس اصلی برنامش دسترسی داره و اگر بتونه حل میکنه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hampa-dev 2 ارسال شده در بهمن 28، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1397 در 5 ساعت قبل، Masih گفته است : درود. به توسعه اصلی این نرم افزار پیام بدید تا مشکل رو حل کنه! ایشون به سورس اصلی برنامش دسترسی داره و اگر بتونه حل میکنه. سلام بهشون ایمیل زدم فعلا پاسخ ندادند اگر حل بشه اینجا میذارم تا همه استفاده بکنند . شما نرم افزاری که جناب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. گذاشته بودند رو ندارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hampa-dev 2 ارسال شده در بهمن 28، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1397 این کد ادرس وبلاگ ها رو در میاره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فقط باید خود ادم نظرات رو بفرسته 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده