laruz 983 ارسال شده در اسفند 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1394 امروز می خوام سایتایی در زمینه کاهش حجم و البته با حفظ کارایی اصلی به شما معرفی کنم. کاهش حجم تصاویر: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کاهش حجم سی اس اس: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کاهش حجم جاوا: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کاهش حجم فایل های ویدئویی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوستان اگه سایت دیگه ای میشناسین بفرستین تا بقیه هم استفاده کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در اسفند 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1394 سلام خیلی ممنونیم بابت این حرکت عالی بود بنده هم برای فشرده سازی اچ تی ام ال از این سایت استفاده میکنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در اسفند 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 بسیار عالی برای بالا بردن سئوی سایت هم یه سایت فوق العاده هست که مشکلات سایت رو بصورت ریز بررسی میکنه و تمامی سایت های مرتبط و همچنین نحوه رفع اونا رو میذاره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من خودم خیلی استفاده میکنم از این سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 درود این سایت هم برای کاهش حجم تصاویر خیلی عالیه از نصف بیشتر کم میکنه بدون کم شدن کیفیت تصویر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 سلام چن سایت معتبر هم برای کاهش همه نوع فرمت تصویر حتی GIF لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.