Amin89 6 ارسال شده در اسفند 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 سلام من سایتم رو از دامین ir به دامین .com بردم حدود 1-2 ماه هست که دامین .com هنوز ایندکس نشده دامین جدید: comefile.com دامین قبلی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. توی گوگل وبمستر هم دامین قبلی رو change کردم روی دامین جدید که گوگل هم متوجه بشه آیا عادی هستش ؟ --------------- مورد دیگه ای که هست من یک سری پست هایی زدم روی سایت منتها انگار در سایت مپ یا فید من مشاهده نمیشه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آیا عادی هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 20، 1394 سلام اول از همه در نظر بگیرین که زمان بر خواهد شد ولی دیگه نه این زمانی که شما فرموده ائید چه چیزی در سایت مپ شما مشاهده نمیشه ؟؟؟ دقیق توضیح بدین آیا شما بروزرسانی کرده ائید فایل سایت مپ رو از داخل تنظیمات ؟؟ شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در اسفند 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 20، 1394 سلام اول از همه در نظر بگیرین که زمان بر خواهد شد ولی دیگه نه این زمانی که شما فرموده ائید چه چیزی در سایت مپ شما مشاهده نمیشه ؟؟؟ دقیق توضیح بدین آیا شما بروزرسانی کرده ائید فایل سایت مپ رو از داخل تنظیمات ؟؟ شاد باشین نمیدونم من حتی fetch as google هم کردم وقتی دامین رو عوض کردم و در گوگل وبمستر هم آدرس رو change کردم مراحلش این بود که سایت قبلی در دسترس باشه که پارک کردم روی دامین و سه مرحله رو انجام دادم و وبمستر پیام داد که با موفقیت انجام شد و طی 180 روز آینده رنک و ... سایت قدیم به دامین جدید منتقل میشه ولی نمیدونم ایندکس نشدن سایت عادیه یا نه اگر منظورتون اینه که در افزونه google xml در تنظیماتش یک بار آپدیت کنم بله این کار رو کردم میخواستم بدونم چرا پست هایی که در قسمت /downloads میزنم در آدرس فید من نیست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 20، 1394 نمیدونم من حتی fetch as google هم کردموقتی دامین رو عوض کردم و در گوگل وبمستر هم آدرس رو change کردم مراحلش این بود که سایت قبلی در دسترس باشه که پارک کردم روی دامین و سه مرحله رو انجام دادم و وبمستر پیام داد که با موفقیت انجام شد و طی 180 روز آینده رنک و ... سایت قدیم به دامین جدید منتقل میشه ولی نمیدونم ایندکس نشدن سایت عادیه یا نه اگر منظورتون اینه که در افزونه google xml در تنظیماتش یک بار آپدیت کنم بله این کار رو کردم میخواستم بدونم چرا پست هایی که در قسمت /downloads میزنم در آدرس فید من نیست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شما از کدوم افزونه ی سئو استفاده می کنین ؟؟؟ در بخش تنظیمات سایت مپ در وردپرس روی دسته بندی هایی که میخوایین تیک بزنین تا فعال شن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در اسفند 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 شما از کدوم افزونه ی سئو استفاده می کنین ؟؟؟ در بخش تنظیمات سایت مپ در وردپرس روی دسته بندی هایی که میخوایین تیک بزنین تا فعال شن از این: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این کار رو کردم و توی سایت مپ اضافه شد ایندکس نشدن تا این موقع رو کسی راه کاری داشت بازم بگه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 از این: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این کار رو کردم و توی سایت مپ اضافه شد ایندکس نشدن تا این موقع رو کسی راه کاری داشت بازم بگه. خب پس موند فقط مشکل ایندکس نشدن مطلب شما از این روش استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در اسفند 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 خب پس موند فقط مشکل ایندکس نشدن مطلب شما از این روش استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاد باشین fetch as google هم کردم قبلا عجیبه ایندکس نشده چطور میشه کاری کرد که پست های /downloads در فید سایت هم بیاد؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 fetch as google هم کردم قبلا عجیبه ایندکس نشده چطور میشه کاری کرد که پست های /downloads در فید سایت هم بیاد؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. احتمالا ارور 404 یا مورد همچنینی در گوگل وب مستر دریافت کرده ائید بررسی کنیدش اگر منظورتون دسته ی پست های دانلود هس که بله هس اگر خوب دقت کننی <title>دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی</title> <link> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <comments> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <pubDate>Thu, 10 Mar 2016 10:45:32 +0000</pubDate> اگر میخوائید دسته های زیادی بیاد خب از داخل اون پلاگین سایت مپ بررسی کنید و دسته بندی دانلود هم اضافه کنید و سپس روی بروزرسانی بزنید شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در اسفند 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 احتمالا ارور 404 یا مورد همچنینی در گوگل وب مستر دریافت کرده ائید بررسی کنیدش اگر منظورتون دسته ی پست های دانلود هس که بله هس اگر خوب دقت کننی <title>دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی</title> <link> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <comments> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <pubDate>Thu, 10 Mar 2016 10:45:32 +0000</pubDate> اگر میخوائید دسته های زیادی بیاد خب از داخل اون پلاگین سایت مپ بررسی کنید و دسته بندی دانلود هم اضافه کنید و سپس روی بروزرسانی بزنید شاد باشین گوگل بات سایت رو بررسی میکنه ولی نمیدونم چرا ایندکس نکرده دامین جدید رو ارر 404 هم دارم ولی دلیل نمیشه ایندکس نکنه اون دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی مربوط به دسته بندی خود وردپرس هست الان پست های /downloads در سایت مپ هست به این آدرس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. منتها توی فید سایت نیست : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مثلا این پست : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. توی فید سایت نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 گوگل بات سایت رو بررسی میکنه ولی نمیدونم چرا ایندکس نکرده دامین جدید روارر 404 هم دارم ولی دلیل نمیشه ایندکس نکنه توی فید سایت نیست ببنین مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه از خزنده ها از کدهای httacses از URL Parameters مربوط به پیوند یکتا از غیرفعال شدن تگ ها در noindex و حتی ارورهای 404 هم برخی وقتا دخیل هس شمل لطف کنین اگر دوس دارین اطلاعات بدین به نگاهی بشه و بعد ضوابط به شما داده شه شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در اسفند 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 ببنین مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه از خزنده ها از کدهای httacses از URL Parameters مربوط به پیوند یکتا از غیرفعال شدن تگ ها در noindex و حتی ارورهای 404 هم برخی وقتا دخیل هس شمل لطف کنین اگر دوس دارین اطلاعات بدین به نگاهی بشه و بعد ضوابط به شما داده شه شاد باشین من پست هام قبلا که روی ir بودم بدون مشکل ایندکس میشد همین الان هم ایندکس ها هستن با 366 ایندکس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تنها هاست رو روی .com ست کردیم و همون رو با دامنه جدید بالا آوردم ارر های 404 رو fetch ass google کردم همه رو و اصلاح شدن توی سایت مپ هم که میبینم زده 61 URLs submitted ولی هنوز ایندکس نشدن من فکر میکنم باید بیشتر صبر کنم کد های روبوت من اینا هستن: User-agent: *Disallow: /wp-admin/Disallow: /wp-includes/Disallow: /wp-Disallow: /feed/Disallow: /trackbackSitemap: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کد های htaccess من اینا هستن: # BEGIN W3TC Browser Cache<IfModule mod_mime.c> AddType text/css .css AddType text/x-component .htc AddType application/x-javascript .js AddType application/javascript .js2 AddType text/javascript .js3 AddType text/x-js .js4 AddType text/html .html .htm AddType text/richtext .rtf .rtx AddType image/svg+xml .svg .svgz AddType text/plain .txt AddType text/xsd .xsd AddType text/xsl .xsl AddType text/xml .xml AddType video/asf .asf .asx .wax .wmv .wmx AddType video/avi .avi AddType image/bmp .bmp AddType application/java .class AddType video/divx .divx AddType application/msword .doc .docx AddType application/vnd.ms-fontobject .eot AddType application/x-msdownload .exe AddType image/gif .gif AddType application/x-gzip .gz .gzip AddType image/x-icon .ico AddType image/jpeg .jpg .jpeg .jpe AddType application/json .json AddType application/vnd.ms-access .mdb AddType audio/midi .mid .midi AddType video/quicktime .mov .qt AddType audio/mpeg .mp3 .m4a AddType video/mp4 .mp4 .m4v AddType video/mpeg .mpeg .mpg .mpe AddType application/vnd.ms-project .mpp AddType application/x-font-otf .otf AddType application/vnd.ms-opentype .otf AddType application/vnd.oasis.opendocument.database .odb AddType application/vnd.oasis.opendocument.chart .odc AddType application/vnd.oasis.opendocument.formula .odf AddType application/vnd.oasis.opendocument.graphics .odg AddType application/vnd.oasis.opendocument.presentation .odp AddType application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet .ods AddType application/vnd.oasis.opendocument.text .odt AddType audio/ogg .ogg AddType application/pdf .pdf AddType image/png .png AddType application/vnd.ms-powerpoint .pot .pps .ppt .pptx AddType audio/x-realaudio .ra .ram AddType application/x-shockwave-flash .swf AddType application/x-tar .tar AddType image/tiff .tif .tiff AddType application/x-font-ttf .ttf .ttc AddType application/vnd.ms-opentype .ttf .ttc AddType audio/wav .wav AddType audio/wma .wma AddType application/vnd.ms-write .wri AddType application/font-woff .woff AddType application/vnd.ms-excel .xla .xls .xlsx .xlt .xlw AddType application/zip .zip</IfModule><IfModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresByType text/css A31536000 ExpiresByType text/x-component A31536000 ExpiresByType application/x-javascript A31536000 ExpiresByType application/javascript A31536000 ExpiresByType text/javascript A31536000 ExpiresByType text/x-js A31536000 ExpiresByType text/html A3600 ExpiresByType text/richtext A3600 ExpiresByType image/svg+xml A3600 ExpiresByType text/plain A3600 ExpiresByType text/xsd A3600 ExpiresByType text/xsl A3600 ExpiresByType text/xml A3600 ExpiresByType video/asf A31536000 ExpiresByType video/avi A31536000 ExpiresByType image/bmp A31536000 ExpiresByType application/java A31536000 ExpiresByType video/divx A31536000 ExpiresByType application/msword A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A31536000 ExpiresByType application/x-msdownload A31536000 ExpiresByType image/gif A31536000 ExpiresByType application/x-gzip A31536000 ExpiresByType image/x-icon A31536000 ExpiresByType image/jpeg A31536000 ExpiresByType application/json A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-access A31536000 ExpiresByType audio/midi A31536000 ExpiresByType video/quicktime A31536000 ExpiresByType audio/mpeg A31536000 ExpiresByType video/mp4 A31536000 ExpiresByType video/mpeg A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-project A31536000 ExpiresByType application/x-font-otf A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-opentype A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.database A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.chart A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.formula A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.graphics A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.presentation A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet A31536000 ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.text A31536000 ExpiresByType audio/ogg A31536000 ExpiresByType application/pdf A31536000 ExpiresByType image/png A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-powerpoint A31536000 ExpiresByType audio/x-realaudio A31536000 ExpiresByType image/svg+xml A31536000 ExpiresByType application/x-shockwave-flash A31536000 ExpiresByType application/x-tar A31536000 ExpiresByType image/tiff A31536000 ExpiresByType application/x-font-ttf A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-opentype A31536000 ExpiresByType audio/wav A31536000 ExpiresByType audio/wma A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-write A31536000 ExpiresByType application/font-woff A31536000 ExpiresByType application/vnd.ms-excel A31536000 ExpiresByType application/zip A31536000</IfModule><IfModule mod_deflate.c> <IfModule mod_headers.c> Header append Vary User-Agent env=!dont-vary </IfModule> AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json <IfModule mod_mime.c> # DEFLATE by extension AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml </IfModule></IfModule><FilesMatch "\.(css|htc|less|js|js2|js3|js4|CSS|HTC|LESS|JS|JS2|JS3|JS4)$"> <IfModule mod_headers.c> Header set Pragma "public" Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate" Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1" </IfModule></FilesMatch><FilesMatch "\.(html|htm|rtf|rtx|svg|svgz|txt|xsd|xsl|xml|HTML|HTM|RTF|RTX|SVG|SVGZ|TXT|XSD|XSL|XML)$"> <IfModule mod_headers.c> Header set Pragma "public" Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate" Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1" </IfModule></FilesMatch><FilesMatch "\.(asf|asx|wax|wmv|wmx|avi|bmp|class|divx|doc|docx|eot|exe|gif|gz|gzip|ico|jpg|jpeg|jpe|json|mdb|mid|midi|mov|qt|mp3|m4a|mp4|m4v|mpeg|mpg|mpe|mpp|otf|odb|odc|odf|odg|odp|ods|odt|ogg|pdf|png|pot|pps|ppt|pptx|ra|ram|svg|svgz|swf|tar|tif|tiff|ttf|ttc|wav|wma|wri|woff|xla|xls|xlsx|xlt|xlw|zip|ASF|ASX|WAX|WMV|WMX|AVI|BMP|CLASS|DIVX|DOC|DOCX|EOT|EXE|GIF|GZ|GZIP|ICO|JPG|JPEG|JPE|JSON|MDB|MID|MIDI|MOV|QT|MP3|M4A|MP4|M4V|MPEG|MPG|MPE|MPP|OTF|ODB|ODC|ODF|ODG|ODP|ODS|ODT|OGG|PDF|PNG|POT|PPS|PPT|PPTX|RA|RAM|SVG|SVGZ|SWF|TAR|TIF|TIFF|TTF|TTC|WAV|WMA|WRI|WOFF|XLA|XLS|XLSX|XLT|XLW|ZIP)$"> <IfModule mod_headers.c> Header set Pragma "public" Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate" Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1" </IfModule></FilesMatch># END W3TC Browser Cache# BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 در کدهاتون مشکلی نیس فقط میتونین robots رو بیشتر کنین دسرسی ها رو و ... رو اگر موارد بالائی مشکل نداره پس بایست صبر کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.