رفتن به مطلب

مشکل چند سوال در مود آپلودسنتر

A B A D A N

پست های پیشنهاد شده

سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و استاتید عزیز انجمن

من میخواستم یک آپلود سنتر راه اندازی کنم

در درجه اول اینکه بهترین اسگریپت کدوم هست

و دوم اینکه آیا میشه سایت رو در در یک سی پنل که روی سرور دیگه هست بیاری بالا و بعد فایل ها موقع آپلود و دانلود از سرور دیگه انجام بشه

امیدوارم منظورم رسونده باشم اگه نه بگید بیشتر توضیح بدم در مورد دومی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین اسکریپت به نظر من کلیجا هستش که افزونه ftp داره و میتوانید چندین اکانت اف تی پی بهش وصل کنید و ر.ی اونها آپلود رو انجام بده

از نظر کد نویسی هم بسیار منعطف هستش و خیلی راحت میشه گسترش داد. الان من یه آپلودسنتر با این اسکریپت راه انداختم و بخش پرداخت به ازای هر دانلود رو به اسکریپت اضافه کردم...

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

البته این سایت فعلا مدیری نداره و یکی از کاربران که قرار شده بود همکاری کنند فعلا پاسخگو نیستند...

لینک به دیدگاه

بهترین اسکریپت به نظر من کلیجا هستش که افزونه ftp داره و میتوانید چندین اکانت اف تی پی بهش وصل کنید و ر.ی اونها آپلود رو انجام بده

از نظر کد نویسی هم بسیار منعطف هستش و خیلی راحت میشه گسترش داد. الان من یه آپلودسنتر با این اسکریپت راه انداختم و بخش پرداخت به ازای هر دانلود رو به اسکریپت اضافه کردم...

البته این سایت فعلا مدیری نداره و یکی از کاربران که قرار شده بود همکاری کنند فعلا پاسخگو نیستند...

این قالب دارم دوست عزیز بله خودمم با بیشتر آپلودسنترها کارکردم ولی خوب میخاستم بهترینش بدونم

یه چیز دیگه اینکه دوست عزیز چطور قسمت پرداخت رو راه انداختی برای کاربران ویژه یا همون وی ای پی ؟ ممنون میشم آموزش بدید . سپاس

لینک به دیدگاه

آموزش خاصی نداره... دو تا جدول به دیتابیس اضافه کرد. یکی برای ذخیره امتیاز کاربران و یکی هم برای ذخیره آی پی افرادی که روی دانلود کلیک کرده اند.

و یک سری کد به بخش do.php اضافه کردم...

قالب رو هم دارم ریسپانسیو میکنم....

اما کاربر ندارم...

کلی توی تلگرام و جاهای دیگه تبلیغ کردم تا کاربران فایل ها رو محبور نباشن دانلود کنن و دوباره توی تلگرام آپلود کنن و فقط لینک رو بدن به آپلودسنتر و پول بشمارن اما کاربر ندارم که ندارم...

لینک به دیدگاه

سلام

همونطور که دوستمون گفتن کلینجا یکی از بهترین افزونههای موجود هست و تیم توسعه دهنده هم داره که یعنی کار شما رو خیلی ساده تر میکنه

شما میتونید با افزونه های گوناگون کلینجا قابلیت های مختلف به اون بدید

مثل محدودیت های گوناگون و همینطور قسمت های وی آی پی و عضویت ویژه و .....

درخصوص آپلود در سرور مجزا هم این قابلیت بصورت پیش فرض اگر دست بگم در دو نسخه قبلی کلینجا اضافه شده ( فهمیدم , خودم استفاده نکردم ) راه دیگشم یه خورده کد نویسی داره که بازهم قابل انجامه

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و استاتید عزیز انجمن

من میخواستم یک آپلود سنتر راه اندازی کنم

در درجه اول اینکه بهترین اسگریپت کدوم هست

و دوم اینکه آیا میشه سایت رو در در یک سی پنل که روی سرور دیگه هست بیاری بالا و بعد فایل ها موقع آپلود و دانلود از سرور دیگه انجام بشه

امیدوارم منظورم رسونده باشم اگه نه بگید بیشتر توضیح بدم در مورد دومی

• اگر دنبال گزینه ی شخصی سازی هستید کلیجا با قابلیت های فراوان همراه با پلاگین های مختلف

• در مورد سوال دومتون هم به راحتی با تعریف حتی A record هم قابل انجام خواهد بود و مشکلی نخواهد شد

لینک به دیدگاه

آموزش خاصی نداره... دو تا جدول به دیتابیس اضافه کرد. یکی برای ذخیره امتیاز کاربران و یکی هم برای ذخیره آی پی افرادی که روی دانلود کلیک کرده اند.

و یک سری کد به بخش do.php اضافه کردم...

قالب رو هم دارم ریسپانسیو میکنم....

اما کاربر ندارم...

کلی توی تلگرام و جاهای دیگه تبلیغ کردم تا کاربران فایل ها رو محبور نباشن دانلود کنن و دوباره توی تلگرام آپلود کنن و فقط لینک رو بدن به آپلودسنتر و پول بشمارن اما کاربر ندارم که ندارم...

ممنون میشم بهم آموزشش رو بگید که چیکار کنم

سلام

همونطور که دوستمون گفتن کلینجا یکی از بهترین افزونههای موجود هست و تیم توسعه دهنده هم داره که یعنی کار شما رو خیلی ساده تر میکنه

شما میتونید با افزونه های گوناگون کلینجا قابلیت های مختلف به اون بدید

مثل محدودیت های گوناگون و همینطور قسمت های وی آی پی و عضویت ویژه و .....

درخصوص آپلود در سرور مجزا هم این قابلیت بصورت پیش فرض اگر دست بگم در دو نسخه قبلی کلینجا اضافه شده ( فهمیدم , خودم استفاده نکردم ) راه دیگشم یه خورده کد نویسی داره که بازهم قابل انجامه

سلام

مرسی دوست عزیز بابت پاسخگویی

ممنون میشم اددون هاش رو لینک بدی بهم یعنی مرجع اددون هاش رو

و در مورد اون وی ای پی و .. هم که بشه درگاه اوکی کرد ممنون میشم راهنماییم و اموزش بدید

سپاس

• اگر دنبال گزینه ی شخصی سازی هستید کلیجا با قابلیت های فراوان همراه با پلاگین های مختلف

• در مورد سوال دومتون هم به راحتی با تعریف حتی A record هم قابل انجام خواهد بود و مشکلی نخواهد شد

ممنون میشم لینک مرجع پلاگین هاش رو بدید دوست عزیز

دقیق آموزش این رو بدید بهم که چطوری و اینکه وقتی از سرور دیگهه داره دانلود میکنه آیا از چنهای باند و حجم دانلود این سرور هم که سایت روش هست میگیره ؟

لینک به دیدگاه

• مرجع پلاگین های فارسی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
  • مورد بعدی هم اطلاعات بدید براتون ست کنم ,,,,
  • و یا اینکه از طریق ای پی ها اول رکورد تعریف کنید هر دو سرویس رو هم وصل کنین بهم و بعد دیگه معلومه

لینک به دیدگاه

• مرجع پلاگین های فارسی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• مورد بعدی هم اطلاعات بدید براتون ست کنم ,,,,

• و یا اینکه از طریق ای پی ها اول رکورد تعریف کنید هر دو سرویس رو هم وصل کنین بهم و بعد دیگه معلومه

سپاس فراوان دوست عزیز

همون دسترسی رو بهتون میدم فقط بزارید یه مشکل کوچیک هست حل شد بهتون دسترسی رو میدم فقط بعد تونستید یه ویدیو هم از اجام کار ریکورد کنید و بهم بدید تا ببینم چطور هست یه ویدیو فشرده و ... که حجم و ترافیکتون هم از بین نره

بازم مرسی عزیز

لینک به دیدگاه

سپاس فراوان دوست عزیز

همون دسترسی رو بهتون میدم فقط بزارید یه مشکل کوچیک هست حل شد بهتون دسترسی رو میدم فقط بعد تونستید یه ویدیو هم از اجام کار ریکورد کنید و بهم بدید تا ببینم چطور هست یه ویدیو فشرده و ... که حجم و ترافیکتون هم از بین نره

بازم مرسی عزیز

• البته بنده ساده ترین روش رو بهتون گفتم ,,,,, گرچه روشا و کارای زیادی میشه صورت داد

• در اخر

• در مورد کانفینگ هم مشکلی بود زاهنماییتون میکنم منظورم کانفینگ هر سروری ,,,,

• شاد باشین

لینک به دیدگاه

• البته بنده ساده ترین روش رو بهتون گفتم ,,,,, گرچه روشا و کارای زیادی میشه صورت داد

• در اخر

• در مورد کانفینگ هم مشکلی بود زاهنماییتون میکنم منظورم کانفینگ هر سروری ,,,,

• شاد باشین

سپاس فراوان دوست عزیز

یه چیزی واسم خیلی عجیبه این کلیفا هست یا کلیجا ؟ توی این سایتی که شما دادین که فقط ایرانی هم هست کلیجا و نسخه 1.7 آخرین هست ولی توی خود سایت کلیجا که عربی هست آخرین نسخه 1.6 هست

جریان چیه ؟ آیا اینها فرق دارن با هم ؟

لینک به دیدگاه

کلیفا اگه میخوای یه سایت توپ راه بندازی به موارد زیر بسته به اولویت های خودت نیازمندی

افزونه تجاری FTP

افزونه کپچا هوشمند گوگل برای کلیفا

افزونه تجاری آپلود حجمی

افزونه تجاری ابزار ویدیو آنلاین

افزونه تجاری تغییر اندازه تصاویر

افزونه تجاری آپلودساز

افزونه تجاری ابزار پخش آنلاین

افزونه حذف کپی رایت

افزونه گالری تصاویر برای کلیفا

لینک به دیدگاه

سپاس فراوان دوست عزیز

یه چیزی واسم خیلی عجیبه این کلیفا هست یا کلیجا ؟ توی این سایتی که شما دادین که فقط ایرانی هم هست کلیجا و نسخه 1.7 آخرین هست ولی توی خود سایت کلیجا که عربی هست آخرین نسخه 1.6 هست

جریان چیه ؟ آیا اینها فرق دارن با هم ؟

• سلام

• خیر عزیز فرقی باهم ندارن دوست عزیز فقط تشابه اسمی هسش

• شما از ادرسی که در اختیارتون گزاشتم لطفا برید جلو

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...