A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 سلام و خسته نباشید من سایت رو چک کردم اسپریپت های زیادی بود واقعا مرسی ولی به نظره من واقعا 2تا اسکریپت خیلی خوبن یکی کلینجا و یکی مهالیسم ممنون میشم دوستانی که در زمینه آپلود سنتر حرفه و تجربه دارن منو راهنمایی کنن که بهترینش کدوم هست متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matori73 3 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 درود ! هر کدوم معایب و محاسن خاص خودش رو داره و به جرات میشه گفت که مهالیسم قوی تر هست ! اما کلیجا هم در این مدت شاهد پیشرفت چشمگیری بوده و دیگه خیلی از محدودیت هایی کهسابق داشته رو نداره ! اگر توجه کنید میبیند که اکثریت از کلیجااستفاده میکنن و یکی از دلایل انتخاب این اسکریپت هم سادگی و توسعه و انعطاف پذیری بالای اون هست، نمونه اون هم آپلودسنتر بیست اسکریپت هست ! در زمینه مهالیسیم هم موفق ترین اسکریپت فعلا اسکریپی شخصی سازی شده پارس گیگ هست که سایت های زیادی از اون استفاده میکنن و هسته اون هم مهالیسیم هست ! ولی اگر سرور مناسب و هزینه لازم و وقت و حوصله دارید، استفاده و توسعه کلیجا به شما توصیه میشه هرچند میتونید با خرید اسکریپت پارس گیگ کار خودتون رو راحت کنید ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 5، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 حالا نظر شما به چی هست ؟ کلینجا نصب کنم یا مهالیسم بله الان اپلود سنتر انجمن رو دیدم بسیار زیبا بود ولی خوب پیشنهاد شما کدوم از این دو گزینه هست ؟ متشکرم بازم دوست عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matori73 3 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 حالا نظر شما به چی هست ؟ کلینجا نصب کنم یا مهالیسمبله الان اپلود سنتر انجمن رو دیدم بسیار زیبا بود ولی خوب پیشنهاد شما کدوم از این دو گزینه هست ؟ متشکرم بازم دوست عزیزم نظر شخصی من استفاده از کلیجا هست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 از نظر منم از کلیجا استفاده کنید هر مرتب هست هم سیستم مدیریتی حرفه ائی داره هم واترمارک گذاری و علاوه بر اونها امنتیت خارق العاده و قابلیت اتصال به سیستم مدیریت محتوا رو داره و از هه مهم تر قالب خارق العاده بیست اسکریپتمون هم برای کلیجا هست که میتونید دانلودش کنید :42: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 به نظر من تفاوت زیادی با هم ندارن و میهالیسم حتی بهتر هم هست و به راحتی میشه واسش قالب زد و شخصی سازیش کرد و اکثر امکاناتی که کلیجا داره میهالیسم هم اونا رو داره این نظره شخصی منه و هر کس نظرش فرق میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 5، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 متشکرم از همتون من سایت رو گشتم ولی اسکریپت کلینجا رو پیدا نکردم ممنون میشم لینک آخرین ورژن این اسکریپت رو که فارسی هم باشه بهم بدید از خود سایت چون حقیقت دوست ندارم از جایی لینک دانلود دانلود کنم دیگه میخاییم عضو خانواده 20اسکریپت باشیم:130: متشکرم بازم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1393 اینم لینک هر دو اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مرداد 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1393 هیچکدوم به نظر من هیچکدوم خوب نیستن من با اینکه همش یه نصف ساله از صفر شروع کردم و یه اسکریپت آپلود فایل طراحی کردم خیلی از این اسکریپت های کهنه کار بهتره و بالاتره هم از نظر امنیتی هم از نظر امکانات و هم از نظر ظاهر یا همون زیبایی به نظر من اگر ناچاری که از این جور اسکریپت های متن باز استفاده کنی بهتره بری دنبال اونایی که زیاد تو چشم نیستن از چیزی استفاده نکن که دست همه هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 7، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1393 خوب اگه میشه اسکریپت رو معرفی میکنی داداش به همراه لینک دانلود و توضیحاتی در موردش:55: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده